Στο σφυρί η Cyta Hellas

Σύμφωνα με δημοσιεύσεις σε ελληνική εφημερίδα και τους Financial Times την Τρίτη, άνοιξε επίσημα η διαδικασία υποβολής ενδιαφέροντος για την θυγατρική Cyta Hellas.Η διαδικασία υποβολής ενδιαφέροντος που προκηρύχθηκε την Τρίτη, προβλέπει ότι οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν το ενδιαφέρον τους εντός 15 ημερών, δηλαδή μέχρι τις 27 Σεπτεμβρίου.

Την διαδικασία χειρίζονται οι σύμβουλοι της ATHK που προσελήφθηκαν για τον σκοπό αυτό, δηλαδή οι PWC Ελλάδας, ο νομικός οίκος Μπερνίτσας της Ελλάδας και Γεωργιάδης και Πειλίδης της Κύπρου.

Ταυτόχρονα, η ΑΤΗΚ έχει αναρτήσει στην ιστοσελίδα της εξασέλιδο έγγραφο με λεπτομέρειες ως προς την πρόσκληση ενδιαφέροντος για την θυγατρική.

Η Cyta Ελλάδος κατέχει μερίδιο αγοράς κοντά στο 15%, ανάμεσα στους εναλλακτικούς παρόχους τηλεπικοινωνιών. Στις ευρυζωνικές συνδέσεις (ιντερνετ) το μερίδιο αγοράς είναι περίπου 10%. Διαθέτει δίκτυο οπτικών ινών νέας γενιάς άνω των 5.500 χιλιομέτρων, ενώ με την είσοδό της στην κινητή τηλεφωνία ως εικονικός πάροχος (MVNO), προσφέρει υπηρεσίες quad play.


Η εταιρεία αποτελεί μια καλή "μαγιά" για τη διεύρυνση του μεριδίου αγοράς των υπλόλοιπων εταιρειών. Το σημαντικότερο βέβαια είναι ότι ένας παίκτης θα βγει εκτός αγοράς με αποτέλεσμα τον περιορισμό του ανταγωνισμού και του πολέμου τιμών.
http://www.enikonomia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε μας την φωτογραφία σας,
την αποψή σας, την καταγγελία σας,
δώστε δύναμη στη φωνή σας,αναδείξτε την δική σας ιστορία,
στο e-mail: 24oresblog@gmail.com