To 2o LesvosTrail ολοκληρώθηκε με την ανανέωση του ραντεβού για την επόμενη χρονιά

Ο φθινοπωρινός καιρός σε ολόκληρη τη Λέσβο δεν πτόησε τους αθλητές, που συμμετείχαν στο 2ο LesvosTrail, που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο, 30.9 και 01.10 στον Μόλυβο!

Η γιορτή του αθλητισμού και της φύσης ξεκίνησε από το βράδυ του Σαββάτου.
Δεκάδες αθλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό συμμετείχαν στον αγώνα Molyvos Night Running, τρέχοντας μέσα από τα γραφικά σοκάκια του οικισμού και κερδίζοντας το θερμό χειροκρότημα του κόσμου, που είχε συγκεντρωθεί έξω από το Συνεδριακό Κέντρο Μολύβου, κατά τον τερματισμό τους.

Την Κυριακή το πρωί πραγματοποιήθηκε ο βασικός αγώνας των 40 χιλιομέτρων, ο οποίος κατέληξε... ακόμα πιο απαιτητικός, απ' ότι περίμεναν οι συμμετέχοντες αθλητές! Οι καιρικές συνθήκες στον ορεινό όγκο του Λεπέτυμνου (χαμηλές θερμοκρασίες, χαμηλή ορατότητα λόγω ομίχλης και χιονόνερο) ανάγκασαν τους διοργανωτές να αλλάξουν τη διαδρομή, για την ασφάλεια των αθλητών. Έτσι οι συμμετέχοντες, αφού έφθαναν στον ενδιάμεσο σταθμό της Βίγλας, επέστρεφαν από την ίδια διαδρομή ακολουθώντας την αντίθετη κατεύθυνση. Αυτό πρακτικά σήμαινε αύξηση της συνολικής απόστασης, που έπρεπε να διανύσουν, άλλα και του συνολικού βαθμού δυσκολίας, λόγω της αλλαγής φοράς της σήμανσης! Ωστόσο, όλοι τους απέδειξαν την αξία τους τερματίζοντας εντός χρόνου και ανταποκρινόμενη στην μεγάλη πρόκληση του αγώνα.

Λίγες ώρες μετά την εκκίνηση του αγώνα των 40 χιλιομέτρων, ξεκίνησε και ο αγώνας Lesvos Running των 18 χιλιομέτρων, με αντίστοιχες δυσκολίες ως προς τις καιρικές συνθήκες, ενώ πραγματοποιήθηκαν 2 ακόμη διαδρομές: Το αλσύλλιο του Μολύβου γέμισε με τον ενθουσιασμό των παιδιών, που συμμετείχαν στους αγώνες Lesvos Kids άλλα και των δεκάδων συμμετεχόντων του αγώνα δυναμικού βάδην Lesvos Walk.

Στο τέλος της ημέρας πραγματοποιήθηκαν οι βραβεύσεις και όλοι οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το μικρό υπαίθριο πάρτι λήξης με μουσική και φαγητό στο αλσύλλιο του Μολύβου, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά και το 3ο LesvosTrail!

Πολλές Ευχαριστίες για την υποστήριξη του 2ο Lesvos Trail:

Στον Μεγάλο Χορηγό της Διοργάνωσης ARLA PROTEIN.
Στην Περιφέρεια Β. Αιγαίου, στην Γενική γραμματεία Αιγαίου & Νησιωτικής πολιτικής,  στην Δημοτική Ενότητα Μήθυμνας , στο Επιμελητήριο Λέσβου , στην Ετάλ, στον ΣΕΓΑΣ, στο Lesvos Ride,  στο Λιμενικό ταμείο Λέσβου, στους Γιατρούς του κόσμου, στην Ομάδα Διάσωσης Λέσβου, στον Σύνδεσμο Εφέδρων Καταδρομέων Λέσβου, στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, στην Αστυνομική Διεύθυνση Καλλονής, στην Hellenic Seaways, στους υπόλοιπους χορηγούς της διοργάνωσης, στα μέλη και τους εθελοντές για την φιλοξενία και την βοήθεια που παρείχαν.
Στην ΕΡΤ, στους υπόλοιπους χορηγούς επικοινωνίας και όλα τα ΜΜΕ για την προβολή που παρείχαν στην διοργάνωση.

Παρακάτω  τα αποτελέσματα των αγώνων & αναλυτικά οι 3 πρώτοι νικητές των αγώνων:

LESVOS TRAIL 40 χλμ

ΑΝΔΡΕΣ
1ος ΙΑΤΡΟΥΔΕΛΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ σε χρόνο 4:30
2ος ΤΑΡΑΝΗΣ Δημήτρης σε χρόνο  4:56
3ος ΜΑΝΙΑΤΗΣ Γιάννης σε χρόνο  5:07


ΓΥΝΑΙΚΕΣ
ΛΑΛΙΩΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ σε χρόνο 6:02

LESVOS TRAIL 18 χλμ 

1ος ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ σε χρόνο 2:18
2ος ΠΛΙΑΚΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ σε χρόνο 2:30
3ος ΣΠΑΘΑΡΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ σε χρόνο 2:41

MOLYVOS NIGHT RUNNING 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε μας την φωτογραφία σας,
την αποψή σας, την καταγγελία σας,
δώστε δύναμη στη φωνή σας,αναδείξτε την δική σας ιστορία,
στο e-mail: 24oresblog@gmail.com