Πεζοπορία ΟΡΕΙΑΣ 5-11-2017 Σκαμιούδι

Η πεζοπορία μας αυτή την Κυριακή θα ξεκινήσει από το Σκαμιούδι Πολυχνίτου, πιο κάτω από το Λισβόρι. Η φύση εκεί έχει ποικίλες εναλλαγές: Η όχθη - βιότοπος του κόλπου Καλλονής, καλντερίμια, καλαμιές, άγριες αχλαδιές, λιβάδια, πετρόχτιστα ντάμια και αγροικίες, τμήμα ενός νερόμυλου, πέτρινα πηγάδια και οι θερμές πηγές της περιοχής. Τα τελευταία χρόνια εκεί γίνονται αρχαιολογικές ανασκαφές και έχουν βρεθεί  λίθινα εργαλεία, από τους πρώτους αποίκους του Αιγαίου. Βίντεο-φωτο ρεπορτάζΗ διαδρομή μας θα είναι κυκλική, διάρκειας 4-4,5 ωρών μέτριας δυσκολίας, κατά την οποία θα επισκεφτούμε και τα αρχαιολογικά ευρήματα. Στο τέλος έχουμε μεριμνήσει για όσους το δηλώσουν, να φάμε σε ταβέρνα της περιοχής.

Η αναχώρησή μας θα είναι στις 9:30 από το My Market του πάρκιγκ με πούλμαν.

Δηλώσεις συμμετοχής έως τις 24:00 της Παρασκευής 3/11, κατά προτίμηση ηλεκτρονικά (από όσους λαμβάνουν τη φόρμα με email), αλλιώς τηλεφωνικά στο 6946-306487 (Αντωνία). Παρακαλούμε για τυχόν ακυρώσεις ειδοποιείτε έγκαιρα τηλεφωνικά. Εάν οι συμμετοχές ξεπερνούν τις διαθέσιμες θέσεις, τότε θα τηρηθεί χρονική σειρά προτεραιότητας.

Προϋπόθεση για να συμμετέχετε είναι να νιώθετε καλά και να έχετε αρκετά καλή φυσική κατάσταση. Επίσης να έχετε μαζί τα απαραίτητα εφόδια (σακίδιο, πεζοπορικά μποτάκια, αρκετό νερό, ελαφρύ μπουφάν, κάποιο κολατσιό).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε μας την φωτογραφία σας,
την αποψή σας, την καταγγελία σας,
δώστε δύναμη στη φωνή σας,αναδείξτε την δική σας ιστορία,
στο e-mail: 24oresblog@gmail.com