Δύο οι νεκροί από το τροχαίο στην Αχλαδερή Λέσβου μεταξύ των οποίων και η πρώην Δήμαρχος Ερεσού Ζαφείρω Καραβασίλη

Από το Τμήμα Τροχαίας Μυτιλήνης διενεργείται προανάκριση για τροχαίο ατύχημα που έλαβε χώρα χθες (12-11-2017) στο οδικό δίκτυο Καλλονής –Μυτιλήνης στη Λέσβο.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας, Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο, με οδηγό έναν 71χρονο ημεδαπό, παρέσυρε αρχικά 59χρονο ημεδαπό πεζό και κοπάδι ζώων (πρόβατα) και ακολούθως συγκρούστηκε με Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, που οδηγούσε 66χρονη ημεδαπή.

Κατά τη διάρκεια του συγκεκριμένου περιστατικού, τραυματίστηκαν θανάσιμα ο 59χρονος πεζός και η 66χρονη οδηγός του δεύτερου οχήματος, ενώ τραυματίστηκαν επίσης ο 71χρονος οδηγός του Ι.Χ. φορτηγού οχήματος και τρεις (3) ημεδαποί (59χρονος, 66χρονη και 71χρονη) που επέβαιναν σε αυτό, καθώς και ένας 73χρονος ημεδαπός, ο οποίος επέβαινε στο Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο.

Επιπλέον, συνεπεία του τροχαίου ατυχήματος, προκλήθηκε η θανάτωση δεκαοχτώ (18) προβάτων. Τα αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται.

Ανακοίνωση από το Δήμο Λέσβου 
Ο Δήμος Λέσβου και η Δημοτική Αρχή, στο ξαφνικό άγγελμα του θανάτου της πρώην Δημάρχου Ερεσού, Ζαφείρως Καραβασίλη, εκφράζουν την βαθύτατη θλίψη και τα ειλικρινή συλλυπητήρια τους στους οικείους της εκλιπούσης.

Η Ζαφείρω Καραβασίλη υπήρξε αγωνίστρια, άνθρωπος άξιος, ανιδιοτελής, ακούραστος, με υψηλή αίσθηση ευθύνης και κοινωνικής συμμετοχής. Ήταν ιδιαίτερα αγαπητή από τους συμπολίτες της, με μεγάλη και συνεχή προσφορά στην τοπική αυτοδιοίκηση και στην τοπική κοινωνία. Διακρίθηκε σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής της, τόσο μέσα από τις θέσεις που κατείχε στην τοπική αυτοδιοίκηση και σε άλλους φορείς, όσο και από  την εργασιακή της διαδρομή, πιστή στις αρχές και τις αξίες του λειτουργήματός της, με γνώμονα το κοινό καλό και το δημόσιο συμφέρον.

Ας είναι αιώνια η μνήμη της.
φωτο kalloninews.grΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου