Οι Οικοπεριηγητές του Φορέα Τουρισμού Μολύβου συνεχίζουν τις χειμερινές εξορμήσεις τους την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου

Οι Οικοπεριηγητές του Φορέα Τουρισμού Μολύβου συνεχίζουν τις χειμερινές εξορμήσεις τους την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου στην περιπατητική - ορειβατική διαδρομή γύρω από τον Λεπέτυμνο.

Ξεκινώντας από τον Βαφειό την είσοδο του χωριού, θα κατευθυνθούν μέσα από τα μονοπάτια των οικοπεριηγητών, προς την περιοχή Λίμνες στο βουνό Λεπέτυμνος, μία περιοχή με γκιόλια(λίμνες) και πέτρινα αλώνια σε υψόμετρο περίπου 600 μέτρα και στην συνέχεια προς Στύψη όπου θα είναι ο τερματισμός.

Η διαδρομή στο πρώτο σκέλος μέχρι τις Λίμνες είναι μέτριας δυσκολίας με αρκετή ανάβαση και στο υπόλοιπο μισό ως Στύψη αρκετά εύκολη.
Η συνολική απόσταση είναι γύρω στα 9,5χλμ και η διάρκεια είναι γύρω στις δυόμιση ώρες.


Μετά το τέλος της διαδρομής θα υπάρξει γεύμα στην Στύψη και η ομάδα θα παραμείνει και στο Χριστουγεννιάτικο Παζάρι που διοργανώνει ο τοπικός Σύλλογος.
Επειδή πρέπει να οργανωθεί εγκαίρως η μετακίνηση με εκκίνηση από Βαφειό και η επιστροφή από Στύψη, καθώς και το γεύμα όσοι θα συμμετέχουν θα πρέπει να το δηλώσουν ως την Παρασκευή στις 13:00 το μεσημέρι (τηλέφωνο γραφείου 2253071990 καθημερινά 8:00-15:00).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε μας την φωτογραφία σας,
την αποψή σας, την καταγγελία σας,
δώστε δύναμη στη φωνή σας,αναδείξτε την δική σας ιστορία,
στο e-mail: 24oresblog@gmail.com