Σταθάκης: Στο κοινωνικό τιμολόγιο της ΔΕΗ όσοι πήραν κοινωνικό μέρισμα


Όσοι πήραν κοινωνικό μέρισμαθα ενταχθούν και στο κοινωνικό τιμολόγιο με έκπτωση 35% ενώ όσοι παίρνουν εισόδημα κοινωνικής αλληλεγγύης θα έχουν έκπτωση 70%.
Αυτό υπογράμμισε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης τονίζοντας ότι οι δικαιούχοι θα πρέπει να υποβάλουν αιτήσεις από τον ερχόμενο Ιανουάριο.
Η ΚΥΑ που δημοσιεύεται σήμερα θα ισχύσει από την 1η Φεβρουαρίου και οι αιτήσεις θα πρέπει να κατατεθούν εκ νέου από όλους τους δικαιούχους και εκείνους δηλαδή που είναι ήδη στο Κοινωνικό Τιμολόγιο. Οι αιτήσεις για το Κοινωνικό Τιμολόγιο της ΔΕΗ θα κατατίθενται στην πλατφόρμα του Κοινωνικού Μερίσματος.
Παράλληλα θα ξεκινήσουν οι επανασυνδέσεις ρεύματος στα φτωχά νοικοκυριά. Χθες κλείδωσε η χρηματοδότηση των επανασυνδέσεων οικονομικά ευάλωτων νοικοκυριών, τα οποία έχουν αποκοπεί από το ηλεκτρικό δίκτυο λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών, καθώς δημοσιεύθηκε η απόφαση του υπουργού για τη μεταφορά 10 εκατ. ευρώ στον ειδικό λογαριασμό που θα χρησιμοποιήσει ο ΔΕΔΔΗΕ γι’ αυτό τον σκοπό.
Δείτε το σχετικό βίντεο:

enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε μας την φωτογραφία σας,
την αποψή σας, την καταγγελία σας,
δώστε δύναμη στη φωνή σας,αναδείξτε την δική σας ιστορία,
στο e-mail: 24oresblog@gmail.com