Κε Γαληνέ, υπάρχει και ο άλλος δρόμος… αυτός της παραίτησης.

Καλεστήκαμε στην άτυπη σύσκεψη ενός συντονιστικού φορέων και εκπροσώπων παρατάξεων, απλώς για να μας ανακοινωθούν οι επόμενες κινήσεις του δημάρχου, σε σχέση με τις τελευταίες εξελίξεις για το προσφυγικό. Εξελίξεις που συνοδεύονται από άλλες θεατρικού χαρακτήρα κινήσεις χωρίς καμία πολιτική ουσία.
Και δεν υπάρχει καμία πολιτική ουσία γιατί δεν καμία από τις δύο πλευρές δεν θέλει να αλλάξει η υπάρχουσα πολιτική. Όλες οι πλευρές θέλουν να παραμείνει η Μόρια ως φυλακή που μας προσβάλλει ως λαό με τις τόσες παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Όλες οι πλευρές στηρίζουν την κοινή δήλωση ΕΕ-Τουρκίας, που σύμφωνα με το δελτίο τύπου που επισυνάπτουμε ξανά, καθορίζει υποχρεωτικά το γεωγραφικό αποκλεισμό  προσφύγων και μεταναστών στο νησί μας.
Αν πραγματικά η δημοτική αρχή δεν θέλει άλλο να συνδιαχειριστεί το ζήτημα και πιστεύει ότι το συνολικό πολιτικό πλαίσιο είναι αρκούντως προβληματικό θα πρέπει να το δηλώσει επιτέλους ευθαρσώς και πολιτικά, αλλιώς υπάρχει και ο άλλος δρόμος… αυτός της παραίτησης.

Στράτος Γεωργούλας
Επικεφαλής δημοτικής παράταξης  «ο Άλλος Δρόμος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε μας την φωτογραφία σας,
την αποψή σας, την καταγγελία σας,
δώστε δύναμη στη φωνή σας,αναδείξτε την δική σας ιστορία,
στο e-mail: 24oresblog@gmail.com