Πεζοπορία Κυριακής 4 2 2018

Αυτήν την Κυριακή (4-2-2018) θα περπατήσουμε στα βουνά της ΒΑ πλευράς της Λέσβου, εναλλάσσοντας μονοπάτια και αγροτικούς δρόμους, για να καταλήξουμε και πάλι σε τοπική ταβέρνα με οδηγό μας τον Θεόφιλο, ο οποίος ήταν και πάλι πρόθυμος να μας βοηθήσει, δεδομένου ότι η διαδρομή που είχαμε επιλέξει να κάνουμε προς την περιοχή της Φίλιας δεν μπορεί να γίνει, για λόγους υγιεινής και προστασίας των αιγοπροβάτων, συμβάλλοντας έτσι στην προσπάθεια να εξαλειφθεί η σχετική νόσος.


Θα ξεκινήσουμε λοιπόν από Κλειού και μέσω των περιοχών Κάμπια, Ακρωτηρίου Κόρακα και Κάγιας θα καταλήξουμε στη Σκάλα Σκαμιάς.
Η διαδρομή είναι χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία τρεισήμισι ωρών περίπου αλλά το πιθανότερο να έχει και πάλι λίγες λάσπες και νερά οπότε το ορειβατικό μποτάκι είναι οπωσδήποτε απαιτούμενο και καλό θα ήταν να έχουμε μαζί μας και ένα δεύτερο ζευγάρι παπούτσια με κάλτσες.

H αναχώρηση θα γίνει στις 09:30 από το My Market του κεντρικού πάρκιγκ Μυτιλήνης. Δηλώσεις συμμετοχής για τη μεταφορά με πούλμαν και τη ταβέρνα έως τις 24:00 της Παρασκευής 2/2 κατά προτίμηση στην ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΦΟΡΜΑ αλλιώς τηλεφωνικά στο 6946 306487 (Αντωνία). Παρακαλούμε για τυχόν ακυρώσεις ειδοποιείτε έγκαιρα τηλεφωνικά. Εάν οι συμμετοχές ξεπεράσουν τις διαθέσιμες θέσεις, τότε θα τηρηθεί χρονική σειρά προτεραιότητας.


Σας ενημερώνουμε ότι τα ορειβατικά μποτάκια είναι απαραίτητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου