Άρχισε να μιλάει το μοντέλο με την κοκαΐνη - Ποιον κατονομάζει ότι την έμπλεξε στο κύκλωμα

Τον μίτο στον λαβύρινθο της διακίνησης κοκαΐνης, όπου παγιδεύτηκε η 19χρονη, αναζητούν οι αρχές ύστερα από τα νέα στοιχεία-φωτιά που έδωσε το μοντέλο για το πρόσωπο το οποίο της έταξε λαμπρή καριέρα, αλλά τελικά την «οδήγησε» στις φυλακές.
Η 19χρονη, που συνελήφθη στο Χονγκ Κονγκ με 2,5 κιλά κοκαΐνη στις αποσκευές της και παραμένει έγκλειστη εδώ και τρεις μήνες στις φυλακές, φέρεται ότι κατονόμασε έναν 28χρονο Ρουμάνο ως το πρόσωπο που την έμπλεξε στο κύκλωμα της διακίνησης ναρκωτικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 28χρονος την προσέγγισε μέσω σελίδων κοινωνικής δικτύωσης και με «δόλωμα» καριέρα στον χώρο του μόντελινγκ, κατάφερε να την κάνει υποχείριό του.

Το κορίτσι από τη Μυτιλήνη φέρεται ότι πίστεψε τις υποσχέσεις του και μετατράπηκε σε πειθήνιο όργανό του, ακολουθώντας πιστά κάθε εντολή του. Μεταξύ αυτών των εντολών ήταν και το μακρινό ταξίδι στο Χονγκ Κονγκ για τη μεταφορά της κοκαΐνης. Μάλιστα, η διακίνηση ναρκωτικών φαίνεται ότι ήταν … οικογενειακή υπόθεση για τον 28χρονο, καθώς σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η Ειρήνη, στο κύκλωμα εμπλέκεται και ο πατέρας του!
Οι δυο τους φέρεται ότι τη συνόδευσαν ως την Αιθιοπία, όπου της παρέδωσαν το σακίδιο με τα ναρκωτικά για να το μεταφέρει στους επόμενους παραλήπτες στη μακρινή ασιατική χώρα.
Μετά τη σύλληψη της 19χρονης στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ, ο Ρουμάνος, που παραμένει άφαντος, προσπάθησε αμέσως να σβήσει τα ίχνη του, αλλά και κάθε πιθανή σύνδεσή του με την υπόθεση. Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες, έκλεισε όλους τους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα οποία χρησιμοποιούσε για να «ψαρεύει» φιλόδοξα κορίτσια μετατρέποντάς τα σε βαποράκια.
Ωστόσο, ένα σχόλιό του σε ανάρτηση της Ειρήνης στο Facebook, στις 19 Οκτωβρίου, μόλις λίγες ημέρες πριν από την αναχώρησή τους για την Αιθιοπία, επιβεβαιώνει όσα υποστηρίζει η 19χρονη στις κινεζικές αρχές. Σχολιάζοντας μία φωτογραφία της, ρωτούσε «Είναι από το … Χονγκ Κονγκ;», με τη 19χρονη να απαντά «Made in China». Τότε, ο Ρουμάνος απάντησε «Ειρήνη, ή Χονγκ Κονγκ ή Τόκιο», δίνοντας της το στίγμα για το δρομολόγιο που έμελλε να την οδηγήσει στη φυλακή.
Πηγή: Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε μας την φωτογραφία σας,
την αποψή σας, την καταγγελία σας,
δώστε δύναμη στη φωνή σας,αναδείξτε την δική σας ιστορία,
στο e-mail: 24oresblog@gmail.com