ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 21η ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

ΟΜΑΔΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΛΟΥΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΟΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ 
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 
• ΠΡΟΣΚΑΛΌΥΜΕ ΤΙΣ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΥΣ (από 18 έως 65 ετών), ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 21 η  ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 4:30-9:30, το απόγευμα ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΟΥΤΡΩΝ.

• ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΑΙΜΑ ΟΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΑΙΜΑΤΟΚΡΙΤΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018, 4:30 -6:30μμ ΣΤΟ  ΙΑΤΡΕΙΟ ΛΟΥΤΡΩΝ
• ΕΝΗMEΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΥΣ ΜΑΣ ΟΤΙ: Όσοι προσφέρουμε αίμα μόνο για συγγενείς ή φίλους δεν παίρνουμε Κάρτα Εθελοντή Αιμοδότη και δεν έχουμε δικαίωμα να το ζητήσουμε για μας ή το περιβάλλον μας, ενώ αν ανήκουμε σε 0ΜΑΔΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ μπορούμε να το ζητήσουμε. Αχρείαστο να είναι αλλά άς προνοήσουμε. Ας προσφέρουμε στο συγγενή, στο φίλο, στο συνάνθρωπο ζωή και ελπίδα με Εθελοντική Αιμοδοσία που είναι μια από τις πολυτιμότερες αξίες της κοινωνίας μας.
ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΙΜΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ: - ΕΛΕΓΧΟΣ ΟΜΑΔΟΣ ΑΙΜΑΤΟΣ -ΕΛΕΓΧΟΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΔΙΔΟΜΈΝΟΥΣ ΙΟΥΣ -ΜΟΡΙΑΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ (ΑΘΗΝΑ) -ΟΣΟ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΙΜΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΓΕΝΙΚΕΣ Ε=ΕΤΑΣΕΙΣ ΑΙΜΑΤΟΣ (ΣΙΔΗΡΟΣ,ΦΕΡΡΙΤΙΝΗ) ΤΟΣΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ Οι Εθελοντές Αιμοδότες δικαιούνται δωρεάν αιματολογικές εξετάσεις σχετικές με την αιμοδοσία, ώστε να προστατεύεται η υγεία τους. Οι μονάδες αίματος που θα συγκεντρώνονται θα δίνονται από 3 διαθέτες, ύστερα από τηλεφωνική εντολή τον ίδιον τον Εθελοντή Αιμοδότη, βάσει γραπτού Κανονισμού.
 Όσοι Δημόσιοι Υπάλληλοι πάρουν μέρος στην Αιμοδοσία, δικαιούνται 2 μέρες άδεια .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου