Η Ένωση Θεατρικών Πολιτιστικών Σωματείων Λέσβου «ΘΕΣΙΣ» ανακοινώνει ότι στο διαγωνισμό που προκήρυξε για την συγγραφή θεατρικού έργου κατατέθηκαν πέντε συμμετοχές

Η Ένωση Θεατρικών Πολιτιστικών Σωματείων Λέσβου «ΘΕΣΙΣ» ανακοινώνει ότι στο διαγωνισμό που προκήρυξε για την συγγραφή πρωτότυπου θεατρικού έργου κατατέθηκαν πέντε (5) συμμετοχές. Σε όσους συμμετείχαν στο διαγωνισμό εκφράζουμε τις ιδιαίτερες ευχαριστίες μας.
Αυτή τη χρονική περίοδο, σε εφαρμογή των όρων του δημόσιου αυτού διαγωνισμού, συγκροτούμε την καλλιτεχνική επιτροπή (από ανθρώπους με σημαντική πορεία στο χώρο του θεάτρου) για την αξιολόγηση των κειμένων που έχουν υποβληθεί .

Τα  αποτελέσματα της αξιολόγησης θα δημοσιοποιηθούν όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία αυτή. Παράλληλα έχουν υποβληθεί σχετικά αιτήματα για την χρηματοδότηση βραβείου ή βραβείων του διαγωνισμού (εφόσον προκύψουν) σύμφωνα με τα αποτελέσματα της κρίσης της καλλιτεχνικής επιτροπής.
Για λόγους διασφάλισης της αντικειμενικότητας της κρίσης των υποβληθέντων κειμένων και προστασίας του κύρους του διαγωνισμού και μέχρι την κοινοποίηση των αποτελεσμάτων αυτού δεν θα δημοσιοποιηθούν τα ονόματα των συμμετεχόντων στο διαγωνισμό όπως επίσης και των μελών της καλλιτεχνικής επιτροπής αξιολόγησης των θεατρικών κειμένων.
Μυτιλήνη 16.2.2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο της
Ένωση Θεατρικών Πολιτιστικών Σωματείων Λέσβου «ΘΕΣΙΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε μας την φωτογραφία σας,
την αποψή σας, την καταγγελία σας,
δώστε δύναμη στη φωνή σας,αναδείξτε την δική σας ιστορία,
στο e-mail: 24oresblog@gmail.com