Επίσκεψη στελεχών της Νέας Δημοκρατίας στο Δήμαρχο Λέσβου

Ο Δήμαρχος Λέσβου Σπύρος Γαληνός συναντήθηκε σήμερα το πρωί στο γραφείο του με τον Βουλευτή Δωδεκανήσου, Τομεάρχη Τουρισμού και Τομεάρχη της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου της Νέας Δημοκρατίας, Μάνο Κόνσολα, τον οποίο συνόδευαν ο Γραμματέας Οργανωτικού το κόμματος, Στέλιος Κονταδάκης, ο Βουλευτής Ν. Λέσβου, Χαράλαμπος Αθανασίου, ο Πρόεδρος, Στρατής Καραγεωργίου και μέλη της Νομαρχιακής, ο Δημοτικός Σύμβουλος, Στρατής Κυρατζής και ο πρ. Πρύτανης Κώστας Μουτζούρης.

Κατά τη διάρκεια της  συνάντησης ο Δήμαρχος, αναφέρθηκε στα θέματα που αφορούν το νησί μας. Έγινε ειδικότερη συζήτηση για τις ενέργειες και πρωτοβουλίες του Δήμου Λέσβου στο αντικείμενο της αρμοδιότητας του κ. Κόνσολα – που είναι μείζονος σημασίας για τον τόπο μας -  και ο Γαληνός ζήτησε τη στήριξη του Δήμου και της τοπικής κοινωνίας σε όλα τα επίπεδα.
Ο κ. Κόνσολας, άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή τα ειδικά αλλά και τα γενικότερα ζητήματα που τέθηκαν από τον Δήμαρχο και τον ευχαρίστησε για την εμπεριστατωμένη ενημέρωση, τονίζοντας ότι θα είναι αρωγός στην ανάδειξη των ζητημάτων που τέθηκαν και γενικότερα στις προσπάθειες του Δήμου Λέσβου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε μας την φωτογραφία σας,
την αποψή σας, την καταγγελία σας,
δώστε δύναμη στη φωνή σας,αναδείξτε την δική σας ιστορία,
στο e-mail: 24oresblog@gmail.com