2η Ημέρα Υιοθεσίας Αδέσποτων Ζώων Λέσβου

Η ΚΙΒΩΤΟΣ Μυτιλήνης οργανώνει τη 2η ΗΜΕΡΑ ΥΙΟΘΕΣΙΑΣ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ (σκύλων) την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018, μεταξύ 10:00-15:00, στο χώρο της Μαρίνας Μυτιλήνης.

Ελάτε να γνωρίσετε από κοντά αυτές τις τετράποδες ψυχές που αναζητούν ένα σπίτι και αγάπη! Αν κάποιο από τα ζωάκια αυτά σας κλέψει την καρδιά θα έχετε τη δυνατότητα να το παραλάβετε για μια δοκιμαστική υιοθεσία 7-10 ημερών (θα πρέπει να είστε ενήλικος και να έχετε μαζί σας την ταυτότητά σας για να παραλάβετε το ζωάκι -το οποίο είναι ΗΔΗ εμβολιασμένο και αποπαρασιτωμένο!), ώστε να έχετε το χρόνο να αποφασίσετε αν η οικογένειά σας θα αποκτήσει ένα νέο, τετράποδο μέλος!

Ευχαριστούμε θερμά τη Διοίκηση της Μαρίνας Μυτιλήνης για την σπουδαία βοήθειά της μέσω της παραχώρησης του χώρου και ανυπομονούμε (εμείς ΚΑΙ τα σκυλάκια!) να σας συναντήσουμε!
************************************************************
ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
1. Εάν επιθυμείτε να φέρετε κάποια αδέσποτα σκυλάκια στην εκδήλωση παρακαλούμε επικοινωνήστε με την ΚΙΒΩΤΟ για να κανονίσουμε τα διαδικαστικά. Ζώα τα οποία θα "εμφανιστούν" την ημέρα της εκδήλωσης ΔΕΝ θα γίνουν δεκτά για λόγους υγείας των υπόλοιπων ζώων (π.χ. απουσία εμβολίων κτλ)
2. Ιδιόκτητα ζώα προς υιοθεσία θα γίνουν δεκτά ΜΟΝΟΝ εφόσον έχουν ενημερωμένο βιβλιάριο υγείας και είναι τσιπαρισμένα, όπως προβλέπει ο Νόμος. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με την ΚΙΒΩΤΟ για λεπτομέρειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου