Γιορτή Βραβεύσεων Κλασικού Αθλητισμού ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου και η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου,  διοργανώνουν Τιμητική Εκδήλωση Βραβεύσεων,  των τριών πρώτων Πανελληνιονικών Αθλητών – Αθλητριών Στίβου της Λέσβου και Λήμνου,  που διακρίθηκαν με τις επιδόσεις τους κατά την αγωνιστική περίοδο 2017, καθώς και των προπονητών τους. 


Επίσης κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα τιμηθούν τα τρία πρώτα σωματεία της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου σύμφωνα με την αγωνιστική αξιολόγηση έτους 2017, τα ακριτικά μας σωματεία της Λήμνου,  μέλη του Συνδέσμου Κριτών Κλασικού Αθλητισμού Λέσβου αλλά και άτομα, φορείς, ομάδες, αθλητικογράφοι και χορηγοί, για την μέχρι τώρα βοήθεια, προσφορά και στήριξή τους στον Κλασικό Αθλητισμό του τόπου μας.   

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Μαρτίου 2018 και ώρα 11:00 π.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων των Κεντρικών Λυκείων Μυτιλήνης.

Σας προσκαλούμε  λοιπόν στην γιορτή, που γίνεται για την επιβράβευση των προσπαθειών των αθλητών και αθλητριών μας, αλλά και όλων όσους συμβάλουν τα μέγιστα για την πρόοδο του κλασικού αθλητισμού και είναι κοντά μας.

Η παρουσία σας θα μας δώσει ιδιαίτερη χαρά.

Για την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε μας την φωτογραφία σας,
την αποψή σας, την καταγγελία σας,
δώστε δύναμη στη φωνή σας,αναδείξτε την δική σας ιστορία,
στο e-mail: 24oresblog@gmail.com