Ολοκληρώνονται αυτό το Σαββατοκύριακο 14 και 15 Απριλίου οι εκδηλώσεις που διοργανώνει η Ένωση Θεατρικών Πολιτιστικών Σωματείων Λέσβου"ΘΕΣΙΣ"

Ολοκληρώνονται αυτό το Σαββατοκύριακο 14 και 15 Απριλίου οι εκδηλώσεις που διοργανώνει η Ένωση Θεατρικών Πολιτιστικών Σωματείων Λέσβου"ΘΕΣΙΣ", με κοινό εορτασμό των θεατρικών ερασιτεχνικών της ομάδων, της παγκόσμιας ημέρας θεάτρου του 2018 με τον γενικό τίτλο «Το θέατρο εναντίον κάθε μορφής φασισμού».

Οι εκδηλώσεις που σημείωσαν εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκαν στις 26 Μαρτίου στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης και στις 30 Μαρτίου στο Δημοτικό Θέατρο Καλλονής και την 1 Απριλίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Μεσοτόπου. Η ανταπόκριση του θεατρόφιλου κοινού , όπως και τις προηγούμενες χρονιές, ήταν ενθουσιώδης και στη Μυτιλήνη και στα χωριά.
Ο θεσμός αυτός που διοργανώνεται εδώ και αρκετά χρόνια θα κλείσει τον φετινό κύκλο των εκδηλώσεων με περιοδεία αυτό το Σάββατο στις 8.30 το βράδυ στο Συνεδριακό Κέντρο Μήθυμνας και την επόμενη μέρα Κυριακή 15/4 πάλι την ίδια ώρα στο Πολύκεντρο Πλωμαρίου συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις μνήμης και τιμής των 140 χρόνων από την ίδρυση της ΛΕΣΧΗΣ ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ ΒΕΝΙΑΜΙΝ Ο ΛΕΣΒΙΟΣ.
Φωτογραφίες από τις παραστάσεις στην Μυτιλήνη. Καλλόνη και Μεσότοπο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε μας την φωτογραφία σας,
την αποψή σας, την καταγγελία σας,
δώστε δύναμη στη φωνή σας,αναδείξτε την δική σας ιστορία,
στο e-mail: 24oresblog@gmail.com