Ξεκάθαρο ανατολίτικο παζάρι από τον Ερντογάν - Φόρεσε στολή παραλλαγής και συμψήφισε τους "8" με τους δύο στρατιωτικούς

Ο "Σουλτάνος" έκανε απόψε αυτό που όλοι απευχόμασταν. Συμψήφισε ανοιχτά το θέμα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών με την υπόθεση των "8" Τούρκων αξιωματικών που ζητούν άσυλο στη χώρα μας. Συνέδεσε τα δύο θέματα κάνοντας ανατολίτικο παζάρι στέλνοντας μήνυμα πως η υπόθεση με την φυλάκιση των Ελλήνων αξιωματικών...δεν θα τελειώσει τόσο εύκολα.Ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μιλώντας από την Αντιόχεια και φορώντας στολή παραλλαγής αναφέρθηκε στο θέμα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στις φυλακές της Αδριανούπολης λέγοντας μεταξύ άλλων ότι "θα αποφασίσει η Δικαιοσύνη για το μέλλον τους".

Όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1, ο Τούρκος Πρόεδρος αναφερόμενος στους οκτώ Τούρκους αξιωματικούς είπε "κάποιοι προσπάθησαν να με σκοτώσουν και διέφυγαν. Διέφυγαν στην Ελλάδα με ελικόπτερο. Τότε ο Τσίπρας μου είχε υποσχεθεί ότι οι οκτώ γκιουλενιστές θα παραδοθούν στην Τουρκία. Πέρασαν μήνες, χρόνια και ακόμα να το διευθετήσει" και σημείωσε:

"Τον περασμένο μήνα, εμείς συλλάβαμε δύο Έλληνες στρατιωτικούς και τώρα η Δύση ξεσηκώθηκε εναντίον μας. 'Εσείς είστε μεγάλο κράτος, δώστε τους' μας είπαν. Εμείς είμαστε Κράτος - Δικαίου, επομένως αυτή τη στιγμή όλα κρίνονται από τη Δικαιοσύνη. Ότι απόφαση πάρει, αυτή θα είναι. Δηλαδή η δική σας Δικαιοσύνη υπάρχει και η δική μας δεν υπάρχει;" αναρωτήθηκε χαρακτηριστικά ο Ερντογάν και συνέχισε:

"Αλλά όλοι, από κάθε πλευρά μας επιτίθενται. Για τους οκτώ τρομοκράτες δεν κάνατε κανένα τέτοιο βήμα. Για αυτούς τους τρομοκράτες δεν είπατε κάτι στον κ. Τσίπρα , αλλά τώρα μπήκατε όλοι στη μέση. Ότι πει η Δικαιοσύνη".


Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:Πηγή ΦΩΤΟ: hurriyet.com.tr
Πηγή βίντεο: taneryilmaz

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου