Έκθεση Ζωγραφικής με θέμα την Εθελοντική Αιμοδοσία του Δημοτικού Σχολείου Αγιάσου

Ενόψει των εκδηλώσεων γιορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Αιμοδότη, που θα γίνουν στη Μυτιλήνη το διήμερο 26 και 27 Ιουνίου 2018, η Ομάδα Εθελοντών Αιμοδοτών Αγιάσου οργανώνει Έκθεση Ζωγραφικής μαθητών του Δημοτικού μας Σχολείου με θέμα την Εθελοντική Αιμοδοσία.
Χθες, Τρίτη 24 Απριλίου 2018 στις 12 το μεσημέρι έγινε στο σχολείο μας σύντομη ενημέρωση των μαθητών της Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης από μέλη της Ομάδας μας και τον Αγροτικό Γιατρό κ. Σπύρο Ζαχόπουλο-Ηλιόπουλο. Τα έργα των μαθητών θα εκτεθούν στο Γυμνάσιο Αγιάσου την Κυριακή 13 Μαΐου 2018 και ώρες 9 π.μ. – 3 μ.μ. οπότε θα λάβει χώρα η 10η Εθελοντική μας Αιμοδοσία, στην Πλατεία Σαπφούς στη Μυτιλήνη το διήμερο 26 και 27 Ιουνίου 2018, καθώς και στο Δημοτικό μας Σχολείο όπου θα επιστραφούν μετά την έκθεσή τους. Η Έκθεση δεν θα έχει διαγωνιστικό χαρακτήρα. Κάποια από τα έργα των μαθητών, που εμείς θα επιλέξουμε, θα αξιοποιηθούν όμως σε αφίσες ή άλλα έντυπα προβολής μελλοντικών μας Εθελοντικών Αιμοδοσιών.
Πέραν όλων των άλλων, πιστεύουμε ότι η δράση αυτή συμβάλλει στην ευαισθητοποίηση των παιδιών μας στα θέματα της Εθελοντικής Αιμοδοσίας, που αποτελεί κορυφαία πράξη ανθρωπισμού και αλληλεγγύης και επιτακτική κοινωνική ανάγκη.
ΟΜΑΔΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΑΓΙΑΣΟΥ
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου