Διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ για το μήνα Μάιο από τον Οργανισμό Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου

Από τον  Οργανισμό Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου, γίνονται γνωστά τα παρακάτω:

Συνεχίζοντας την υλοποίηση των μηνιαίων διανομών προϊόντων του Ευρωπαϊκού Προγράμματος ΤΕΒΑ, του οποίου ως Δήμος είμαστε δικαιούχος φορέας, ενημερώνουμε τους ωφελούμενους ΚΕΑ- Δικαιούχους του ΤΕΒΑ οι οποίοι έχουν ενεργές αιτήσεις- δηλαδή εισέπραξαν το ΚΕΑ κατά τον προηγούμενο μήνα-, ότι θα πραγματοποιήσουμε δωρεάν διανομή προϊόντων σε όλη την Λέσβο.


Συνολικά θα διανεμηθούν 27.864 τεμάχια προϊόντων. Τα προϊόντα που θα διανεμηθούν είναι: απορρυπαντικό πλυντηρίου, απορρυπαντικό γενικής χρήσης, απορρυπαντικό πιάτων, χαρτί υγείας, σαμπουάν, ζάχαρη, γάλα, μαρμελάδα, δημητριακά και καφές. Οι συνολικοί δικαιούχοι- ωφελούμενοι της διανομής αυτής είναι 5050 δημότες μας (2262 οικογένειες).

Στις  Δημοτικές Ενότητες (πλην Μυτιλήνης- Θερμής) η διανομή θα πραγματοποιηθεί από τους εργαζόμενους στο Βοήθεια στο Σπίτι, οι οποίοι και θα ενημερώνουν κατά τόπους για την ημέρα, το σημείο και την ώρα διανομής, τους δικαιούχους.

Η   διανομή για την Δημοτικές Ενότητες  Μυτιλήνης και Θερμής θα πραγματοποιηθεί :

Από Τρίτη  22/5/2018 έως και Πέμπτη  24/5/2018 στις αποθήκες μας στην ΕΨΥΠΑΛ -ΚΑΡΑ ΤΕΠΕ  από ώρες  8.30 έως 12.30 .

Οι ωφελούμενοι του ΚΕΑ- ΤΕΒΑ που επιθυμούν να παραλάβουν τα προϊόντα που δικαιούνται πρέπει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ  να έχουν μαζί τους αντίγραφο της αίτησης ΚΕΑ- ΤΕΒΑ, καθώς επίσης και την ταυτότητα τους.

Η Αρμόδια Αντιδήμαρχος
Αναστασία Αντωνέλλη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου