Εκδήλωση με θέμα «Η ψυχαγωγία, πηγή Ευφορίας την εποχή της κρίσης» στο χώρο του παλαιού Λουτρού Καλλονής

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στην εκδήλωση που διοργάνωσε η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου σε συνεργασία με το Σύλλογο Ευποιίας Καλλονής στις 18 Ιουλίου στο χώρο του παλαιού Λουτρού Καλλονής, με θέμα: «Η ψυχαγωγία, πηγή Ευφορίας την εποχή της κρίσης» και ομιλήτρια την Ψυχολόγο κα. Κέλμαλη Μελαχροινή.

Την εκδήλωση πλαισίωσαν η χορωδία (υπό τη διεύθυνση της κας Δώρας  Χαραλαμπή) και το χορευτικό (υπό τη διεύθυνση του κου Χρήστου Τεντολούρη ), του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Μόριας.

Η Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου κα. Καλλιόπη Γόμου Πρωτογεράκη μιλώντας στην εκδήλωση σημείωσε: «Ο ελεύθερος χρόνος των σύγχρονων ανθρώπων είναι ιδιαίτερα σημαντικός, καθώς έρχεται να λειτουργήσει ως αντίβαρο στην ένταση και τις ποικίλες υποχρεώσεις της καθημερινότητας, ειδικά σε μια εποχή έντονης κοινωνικής και οικονομικής κρίσης. Η γνώση και η κατανόηση της σωστής χρήσης του ελεύθερου χρόνου μπορεί να προσφέρει στους ανθρώπους τη δυνατότητα ανάπτυξης μιας υγιούς και συνάμα εποικοδομητικής ψυχαγωγίας, βελτιώνοντας τόσο την προσωπικότητά τους, όσο και το βιοτικό τους επίπεδο, ως μια σημαντική πηγή πνευματικών και ψυχικών συγκινήσεων κι ερεθισμάτων, ικανών να διευρύνουν τόσο τη νοητική ικανότητα του ατόμου όσο και την ευαισθησία του».
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου