"Η Ευρώπη στην περιφέρειά μου" σειρά εκδηλώσεων στο Κάτω Κάστρο Μυτιλήνης

Αγαπητές Φίλες και Φίλοι,
η Εφορεία Αρχαιοτήτων Λέσβου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και την Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου σας προσκαλούν σε μια σειρά πολιτιστικών εκδηλώσεων στο πλαίσιο "Η Ευρώπη στην περιφέρειά μου", οι οποίες θα πραγματοποιηθούν την πανσέληνο του Αυγούστου, την Κυριακή, 26 Αυγούστου στο Κάτω Κάστρο Μυτιλήνης:

1, Τρισδιάστατη απεικόνιση βίντεο (Video Installation Art, Performance) στα μεσαιωνικά τείχη του Κάτω Κάστρου, στις οθωμανικές οικίες και στο οθωμανικό λουτρό με την επιμέλεια της κας Φιλίας Μηλιδάκη και τη συνέργεια της χορογράφου Ermira Goro. Έναρξη εκδήλωσης 21.00
2. Εκθεση ζωγραφικής "Ουτοπικοί Ταξιδιώτες" της γνωστής ζωγράφου κας Μαρίας Γιαννίκου στο οθωμανικό λουτρό και στο κτίριο στέγασης της Φωτογραφικής Εταιρείας Μυτιλήνης. Έναρξη εκδήλωσης 20.30
3. Φωτογραφική έκθεση "Περικαλλείς απόψεις. Η Καστροπολιτεία της Μυτιλήνης με τη ματιά της ΦΕΜ", Κτίριο ΦΕΜ. Έναρξη εκδήλωσης 20.45.
Η είσοδος είναι ελεύθερη...
Ευχαριστούμε θερμά την Διαχειριστική Αρχή Βορείου Αιγαίου και κυρίως τον Προϊστάμενό της Γιώργο Πλακωτάρη για την εξαιρετική όπως πάντα συνεργασία, τη "ΘΕΣΙΣ" για την υποστήριξη της παραγωγής της χορογραφημένης πορείας στο Κάτω Κάστρο, την κα Μαρία Γιαννίκου, ζωγράφο, και την Φωτογραφική Εταιρεία Μυτιλήνης για την πρόθυμη συμμετοχή τους στο εορταστικό πρόγραμμα της Αυγουστιάτικης Πανσελήνου στο Κάτω Κάστρο Μυτιλήνης..
Σας περιμένουμε
Παύλος Τριανταφυλλίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου