Η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων θα συμμετέχει στην Πανελλήνια Σύσκεψη αγροτών και κτηνοτρόφων που οργανώνει η πανελλαδική επιτροπή των μπλόκων

 Μέτα το σημερινό(28/11) αγροτικό συλλαλητήριο,  το Δ. Σ. της  Ομοσπονδίας  Αγροτικών Συλλόγων Λέσβου  συναντήθηκε με την Περιφερειάρχη κ. Καλογήρου, όπου της εκθέσαμε τα προβλήματα και τα αιτήματα των μικρομεσαίων αγροτών και κτηνοτρόφων του νησιού που επιζητούν άμεση επίλυση. Η Περιφερειάρχης αφού συμφώνησε με το πλαίσιο των αιτημάτων μας, δεσμεύτηκε να στείλει υπόμνημα προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και να συγκροτήσει επιτροπή με επικεφαλής τον Αντιπεριφεριάρχη κ. Αδαμίδη και εκπροσώπους των αγροτικών συλλόγων του νησιού για να επισκεφτούν τον Υπουργό.
Η Ομοσπονδία θα συμμετέχει με εκπροσώπους της , στην Πανελλήνια  Σύσκεψη αγροτών και κτηνοτρόφων που οργανώνει η πανελλαδική επιτροπή  των μπλόκων στις 9 Δεκέμβρη,  θα ενημερώσει των αγροτικό κόσμο του νησιού για τις εξελίξεις και θα ξεκινήσει γενικές συνελεύσεις στους αγροτικούς συλλόγους για την περαιτέρω δράση του κινήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου