Η Ειρήνη Στεριανού του GNTM αποκάλυψε το νέο της επαγγελματικό βήμα

Η πρώην παίκτρια του Greece’s next top model, Ειρήνη Στεριανού αποκάλυψε το νέο της επαγγελματικό βήμα το οποίο δεν έχει να κάνει με τον χώρο της μόδας.

Η πρώην παίκτρια του GNTM θα συμμετέχει στην ραδιοφωνική εκπομπή των Κεν Αλεξανδράτου και Παναγιώτη Θεοφίλου σε διαδικτυακή συχνότητα.
“Το ραδιόφωνο μου αρέσει. Είχα ασχοληθεί και πιο παλιά, πάλι σε ιντερνετική συχνότητα. Αυτή η συνεργασία έτυχε, αλλά μου άρεσε πολύ και η χημεία που είχαμε με τα παιδιά, τον Κεν και τον Παναγιώτη, και λέμε από τη νέα χρονιά να ξεκινήσουμε εκπομπή όλοι μαζί” είπε μεταξύ άλλων η Ειρήνη Στεριανού, μιλώντας στην Espresso.
Αναφερόμενη στο GNTM είπε: “Ήταν ωραία εμπειρία. Είδα τι πίεση έχει αυτή η δουλειά. Γνώρισα και καλές κοπέλες και κακές κοπέλες. Κάποιες το παράκαναν μπροστά στις κάμερες γιατί τους άρεσε να τραβούν την προσοχή. Όπως η ‘τριάδα της φωτιάς’, για παράδειγμα. Αλλά υπήρχαν κι άλλες, που έδειχναν χαμηλών τόνων μπροστά στις κάμερες και πίσω ήταν χειρότερες. Οι συγκεκριμένες, μάλιστα, βγαίνουν τώρα και κράζουν. Γενικά υπήρχε μεγάλος ανταγωνισμός στο παιχνίδι και ζήλια και κακία. Και είναι λογικό. Τόσες κοπέλες ήμασταν”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου