Όροι Χρήσης του blog 24ώρες

To blog "24ώρες", από εδώ και πέρα "το blog", δημιουργήθηκε με στόχο να προσφέρει μια ανεξάρτητη και ολόπλευρη ενημέρωση από την Ελληνική και ξένη ειδησεογραφία.

Noμοθεσία.
To blog τηρεί την νομοθεσία που καλύπτει την πολιτική δημοσίευσης των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης στην Ελλάδα καθώς και όλες τις διεθνείς συμβάσεις που διέπουν αυτήν.

Πολιτική δημοσίευσης.
To blog ενθαρρύνει την αποστολή και δημοσίευση άρθρων,κειμένων,δελτίων τύπου που προάγουν την Δημοκρατία,τον πολιτισμό,τις τέχνες,τον αθλητισμό,την οικολογία και την ειρηνική συνύπαρξη των λαών.Κείμενα που αποστέλλονται στo blog και δεν εναρμονίζονται με την καλώς εννοούμενη προαγωγή του δημόσιου λόγου θα αποκλείονται.To blog ΔΕΝ δημοσιεύει κείμενα ξενοφοβικού, ρατσιστικού, εθνικιστικού,ομοφοβικού περιεχομένου ή ρητορικής μίσους και τα οποία στρέφονται εναντίον άλλου έθνους,φυλής,θρησκεύματος ή κοινωνικής ομάδας.To blog ,στα πλαίσια της πολιτικής δημοσίευσης και σεβασμού της νομοθεσίας,δεν δημοσιεύει κείμενα που προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα και χωρίς τη συγκατάθεση των δημιουργών τους.Έργα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων που ενδεχομένως συγκαταλέγονται στο blog, έχουν τεθεί για λόγους ενημέρωσης. Εφόσον ζητηθεί από τους δικαιούχους θα αφαιρεθούν άμεσα.

Αποποίηση ευθυνών.
To blog χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια και σαφήνεια, τόσο ως προς τη χρονική εγγύτητα, όσο και ως προς την πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα αυτού.Το blog δεν δίνει κανενός είδους επιστημονική άποψη,βοήθεια ή συμβουλή παρόλο που δημοσιεύει ένα μεγάλο αριθμό επιστημονικών κειμένων,παρ'όλα αυτά το blog ελέγχει το σύνολο των ειδήσεων,ώστε κάθε είδηση να προέρχεται από διασταυρωμένες και έγκυρες πηγές.

Φιλοξενία κειμένων από συνεργαζόμενες ιστοσελίδες.
Αρκετές από τις πληροφορίες τoυ blog, μάς παρέχονται από τρίτα πρόσωπα. Το blog δεν είναι σε θέση να επαληθεύσει τις πληροφορίες αυτές και δεν εγγυάται για την ακρίβεια τους.Οι επισκέπτες για οποιαδήποτε πληροφορία θα πρέπει να απευθύνονται στις συνεργαζόμενες ιστοσελίδες για περισσότερες διευκρινίσεις.

Διαφημίσεις.
To blog δημοσιεύει διαφημίσεις που ανταποκρίνονται στη θεματολογία του και δημοσιεύονται καθαρά για ενημερωτικούς λόγους.Κατά καιρούς το blog εξετάζει και ελέγχει το περιεχόμενο τους,είναι δυνατόν να αποκλείσει εκείνες τις διαφημίσεις που δεν ανταποκρίνονται στα κριτήρια και τη θεματολογία του.To blog δεν αποκομίζει χρήματα από τις διαφημίσεις και για αυτό δεν μπορεί να θεωρηθεί κερδοσκοπικού ή εμπορικού χαρακτήρα.

Σχόλια των αναγνωστών τoυ blog.
Το blog δημοσιεύει σχόλια και παρατηρήσεις των αναγνωστών του σε κάθε του είδηση.Η χρήση αυτής της υπηρεσίας θα πρέπει να γίνεται με κανόνες και όρους που διέπει την περαιτέρω διερεύνηση και εμπλουτισμό των ειδήσεων μας, με περισσότερες πληροφορίες.

Στατιστικά στοιχεία
 To blog κάνει χρήση στατιστικών στοιχείων που έχουν να κάνουν με την επισκεψιμότητα των αναγνωστών του.Το blog σε καμία περίπτωση δεν συλλέγει στοιχεία, που έχουν να κάνουν με τα προσωπικά δεδομένα ή στοιχεία αναγνωρισιμότητας της ταυτότητας των επισκεπτών του.

Χρήση τoυ blog.
Καμιά πληροφορία την οποία αποκτά ο χρήστης από τo blog  και τις υπηρεσίες τoυ, δεν δημιουργεί καμία εγγύηση ή υποχρέωση του blog, εφόσον αυτή δεν έχει προβλεφθεί στους παρόντες όρους χρήσης.

Συνεργασία με αρθρογράφους
To blog συνεργάζεται με αρκετούς γνωστούς αρθρογράφους, οι απόψεις τους δεν σημαίνει ότι αποτελούν και θέσεις των διαχειριστών τoυ blog, αλλά εκφράζουν αποκλειστικά τους συνεργάτες μας.

Επικοινωνία
Για να επικοινωνήστε με τo blog χρησιμοποιείστε το email:24oresblog@gmail.com ή την σελίδα μας στο facebook.

Αποδοχή των όρων τoυ blog.
Η χρήση τoυ blog, οι υπηρεσίες και το περιεχόμενο τoυ υπόκεινται στους ανωτέρω όρους χρήσης.Ο αναγνώστης κατανοεί και αποδέχεται τους παραπάνω όρους του blog.
24ώρες - η Λέσβος μ'ένα κλικ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου