Οκτώ οι νεκροί στο Μεξικό

Τουλάχιστον οκτώ άνθρωποι, ανάμεσά τους τρία παιδιά, σκοτώθηκαν και άλλοι 79 άνθρωποι τραυματίστηκαν όταν ένα τετρακινητήριο όχημα ανώμαλου δρόμου με τις χαρακτηριστικές μεγάλες ρόδες και τις ειδικά τροποποιημένες αναρτήσεις ή «monster truck» έπεσε πάνω στους θεατές ενός αγώνα extreme sports, όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος της εισαγγελίας στην πόλη Τσιουάουα του Μεξικού.

Το δυστύχημα σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο φράγμα Ελ Ρεχόν, στα προάστια της πόλης αυτής, περίπου 370 χιλιόμετρα νότια από τα σύνορα του Μεξικού με τις ΗΠΑ.

Ορισμένα μεξικανικά ΜΜΕ μετέδωσαν ότι ο απολογισμός των νεκρών αυξήθηκε στους 13, αλλά δεν είχε υπάρξει επίσημη επιβεβαίωση έως πριν από λίγο.

Ανάμεσα στα θύματα είναι δύο κορίτσια 6 και 7 ετών και ένα αγόρι 12 ετών, σύμφωνα με την επίσημη σελίδα των δημοτικών αρχών της Τσιουάουα στο Facebook. Από τους τραυματίες, περίπου 46 άνθρωποι συνεχίζουν να νοσηλεύονται και 33 έλαβαν εξιτήριο.

Τα πρώτα στοιχεία της έρευνας έδειξαν ότι το δυστύχημα οφειλόταν σε ένα «τεχνικό πρόβλημα», είπε ο εκπρόσωπος, προσθέτοντας πως ο οδηγός του οχήματος έχει συλληφθεί.
enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου