Γιώργος Γιαννιάς - Χρήστος Μενιδιάτης - Στέλλα Καλλή στο VOX

Η πιο κεφάτη παρέα της πόλης στο πιο hot στέκι της Αθήνας!

Απ' τις 24 Οκτωβρίου στο VOX!

Η πιο κεφάτη παρέα της πόλης στο πιο hot στέκι της Αθήνας! Στο κέντρο της πόλης, ο Γιώργος Γιαννιάς, ο Χρήστος Μενιδιάτης και η Στέλλα Καλλή από την Παρασκευή 24 Οκτωβρίου και κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο σε ένα πρόγραμμα γεμάτο εκπλήξεις!

Ο Γιώργος Γιαννιάς, με την ξεχωριστή φωνή του που τον έχει χαρακτηρίσει ως έναν απ' τους πιο ερωτικούς τραγουδιστές της νέας γενιάς, έρχεται για πρώτη φορά στο VOX για να μας ταξιδέψει με τις επιτυχίες του που έχουμε όλοι τραγουδήσει! Με το πρόσφατο hit του "Μου φτάνει να 'χω εσένα" αλλά και τα νέα του τραγούδια σίγουρα θα μας εντυπωσιάσει!

Ο Χρήστος Μενιδιάτης, με την γνήσια λαϊκή φωνή του, επιστρέφει στο VOX όπου εμφανίζονταν στο παρελθόν με μεγάλη επιτυχία! Με τα τραγούδια του να έχουν αγαπηθεί απ' το κοινό, και το σουξέ του καλοκαιριού "Χαμός θα γίνει" να ακούγεται δυνατά σε όλα τα clubs της χώρας μας υπόσχεται οτι "Χαμός θα γίνεται"... "Μέχρι το πρωί".

Η Στέλλα Καλλή, μία απ' τις πιο σπουδαίες λαϊκές φωνές της νέας γενιάς, ύστερα από μιαsold out σειρά εμφανίσεων σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο, επανέρχεται στο VOX για ακόμη μια σεζόν. Με τη ξεχωριστή φωνή της, την εκρηκτική της εμφάνιση αλλά και με το νέο της δισκογραφικό βήμα που θα ακούσουμε πολύ σύντομα σίγουρα θα μας ξεσηκώσει!

Ένα πρόγραμμα με στόχο την διασκέδαση του κοινού, μια παρέα που μας ετοιμάζει πολλές ενδιαφέρουσες εκπλήξεις, κοινές εμφανίσεις των τριών καλλιτεχνών επί σκηνής σε διαχρονικά τραγούδια προσαρμοσμένα στο σήμερα και όχι μόνο!

Το σχήμα συμπληρώνει η ανερχόμενη και πολύ ταλαντούχα Φανή Αβραμίδου καθώς και το αγαπημένο ποπ συγκρότημα Otherview, που θα δώσουν τον δικό τους παλμό.

Ιερά Οδός 16
Τηλ: 210 3411000
Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο


ΤΙΜΕΣ
-ΠΕΜΠΤΗ
ΦΙΑΛΗ ΑΠΛΗ 130€ / 4 ΑΤΟΜΑ
ΦΙΑΛΗ ΣΠΕΣΙΑΛ 150€ /4 ΑΤΟΜΑ
ΦΙΑΛΗ ΚΡΑΣΙ 65€ /2 ΑΤΟΜΑ

-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ – ΣΑΒΒΑΤΟ
ΦΙΑΛΗ ΑΠΛΗ 140€ /4 ΑΤΟΜΑ
ΦΙΑΛΗ ΣΠΕΣΙΑΛ 160€ /4 ΑΤΟΜΑ
ΦΙΑΛΗ ΚΡΑΣΙ 70€ /2 ΑΤΟΜΑ