12 Αυγούστου στο Κάστρο Μυτιλήνης ο Σωκράτης Μάλαμας

Ο Σωκράτης Μάλαμας ξεκινά την καλοκαιρινή του περιοδεία 2015 από το Ρέθυμνο, την Κομοτηνή με μία μεγάλη συναυλία στο θέατρο Βράχων την Δευτέρα 29 Ιουνίου και συνεχίζει με την Μυτιλήνη στις 12 Αυγούστου.
Η τριαντάχρονη πορεία του τον ακολουθεί στη σκηνή με πολλά τραγούδια που, όχι μόνο αντέχουν στον χρόνο και τραγουδιούνται με πάθος από τους ακροατές του, αλλά κάθε φορά «συστήνονται» εκ νέου από τον ίδιο, ανάλογα με την διάθεση πειραματισμού και την έμπνευση της στιγμής που προκύπτει στα live του.

Η φωνή και τα τραγούδια του έχουν μια ιδιαιτερότητα. Τραγούδια υπαρξιακά, μοναχικά, ερωτικά, κοινωνικά. Ο Σωκράτης Μάλαμας ανήκει στην κατηγορία εκείνων των καλλιτεχνών που θέλεις να ξανακούσεις οπωσδήποτε.

Ο Σωκράτης Μάλαμας δεν ακολούθησε ποτέ κανόνες, δεν βολεύτηκε ποτέ σε ευκολίες, δεν είχε πεπατημένες. Κάθε φορά αιφνιδιάζει το κοινό του γιατί, όταν ανεβαίνει στη σκηνή, δεν έχει πρόγραμμα, απλώς ακολουθεί το ένστικτο και την καρδιά του. Ο αυθορμητισμός και η αυθεντικότητα του τον έχουν ξεχωρίσει ως έναν μοναδικό τραγουδοποιό που ξέρει να εκπλήσσει, ακόμα και στα «κλασικά» πλέον κομμάτια του.
Τετάρτη 12 Αυγούστου στο Κάστρο Μυτιλήνης στις 22:00μμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου