Θεατρική παράσταση «CAVEWOMAN» με την Σύλβια Δελικούρα στο Κάστρο Μυτιλήνης

Η Εύα περνάει τις τελευταίες ώρες πριν το γάμο της με τον Χαράλαμπο οπλισμένη με αρκετό θυμό. Το μόνο που του είπε ήταν “φύγε” κι εκείνος…. έφυγε!! Παράλληλα, προσπαθεί να κρατήσει την ψυχραιμία της γιατί μόλις έχει μάθει ότι οι καλεσμένοι έχουν έρθει δυστυχώς μια ημέρα νωρίτερα και πρέπει να μπαλώσει… μια ευτυχισμένη σχέση!

Μετά την τεράστια επιτυχία που γνωρίζει εδώ και 8  χρόνια ο  CAVEMAN  έρχεται η CAVEWOMAN, η Γυναίκα των Σπηλαίων , να… επαναφέρει τις ισορροπίες δίνοντας την δική της απάντηση. Η μάχη των φύλων έχει πολλές διαστάσεις!

CAVEWOMAN, η γυναικεία ματιά στις σχέσεις δύο τόσο διαφορετικών πλασμάτων που καλούνται να μοιράσουν ένα πλανήτη ,  ένα σπίτι και το χειρότερο …ένα μπάνιο.

Στο ρόλο της Cavewoman η Σύλβια Δελικούρα σε μια one-woman παράσταση, όπου απελπισμένα προσπαθεί να λύσει τον γόρδιο δεσμό του γάμου και της… συμβίωσης. Ένα έργο που απευθύνεται σε γυναίκες και άνδρες σε σκηνοθεσία του Γιώργου Οικονόμου.

 Η συγγραφέας, και σκηνοθέτης από την Νότια Αφρική, Emma Peirson, εμπνεύστηκε την «Cavewoman» αλλά αντιμετώπισε μια μεγάλη πρόκληση στη δημιουργία του κειμένου.. Τι να πρωτοσυμπεριλάβει μέσα στο κείμενο, από τα “δεινά” που αντιμετωπίζει η Cavewoman! Άλλωστε η μάχη των φύλων είναι πολύπλευρη και με πολλές διαστάσεις…

Έτσι, γεννήθηκε η «Cavewoman», άλλη μια επιτυχία που γνώρισε θερμή ανταπόκριση,  κερδίζοντας δύο VITA Awards το 2000 και το 2002. Η παράσταση παίζεται με μεγάλη επιτυχία σε πολλές χώρες του κόσμου τα τελευταία 15 χρόνια.

Πέμπτη 20 Αυγούστου
Θεατρική παράσταση «CAVEWOMAN» με την Σύλβια Δελικούρα
Διασκευή – Κατερίνα Βρανά
Σκηνοθεσία – Γιώργος Οικονόμου
Στο Κάστρο Μυτιλήνης
Ώρα έναρξης 21:30

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου