Καλλονή:ώρες και σημεία προπώλησης για αύριο Κυριακή

ΚΑΛΛΟΝΗ - Βέροια
Ενημερώνουμε τους φιλάθλους μας πως αύριο Κυριακή, ημέρα του αγώνα με την Βέροια, θα προπωλούνται από τις 10:00 έως τις 14:00, από τα γραφεία της ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ, εισιτήρια για την αναμέτρηση. Προτρέπουμε τους φιλάθλους να παραλάβουν από νωρίς το εισιτήριό τους για να αποφύγουν τυχόν καθυστέρηση στα εκδοτήρια του Δημοτικού Σταδίου Μυτιλήνης.Τα εκδοτήρια του Δημοτικού Σταδίου Μυτιλήνης θα ανοίξουν στις 15:30. Τα εισιτήρια κοστίζουν €10, €15 και €25.

Παρακαλούμε όσοι επιθυμούν να προμηθευτούν εισιτήριο για την αναμέτρηση με την Βέροια να προσέρχονται στα σημεία πώλησης με την ταυτότητά τους (ΑΔΤ) και τον αριθμό ΑΜΚΑ ο οποίος εφεξής θα είναι υποχρεωτικός για την αγορά του εισιτηρίου.

Στα σημεία πώλησης θα υπάρχουν και τα ειδικά έντυπα-δηλώσεις για την Κάρτα Φιλάθλου! Σας καλούμε να το παραλάβετε και να το φέρετε συμπληρωμένο στα γραφεία της ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗμαζί με φωτοτυπία της ταυτότητάς σας και φωτογραφία τύπου διαβατηρίου.

Ζητούμε την κατανόηση των φιλάθλων που θα προσέλθουν στα εκδοτήρια ή στα άλλα σημεία (γραφεία) για την έκδοση εισιτηρίου καθώς απαιτείται περισσότερος χρόνος για την καταγραφή των στοιχείων και την έκδοση του ηλεκτρονικού ονομαστικού εισιτηρίου.

Προτρέπουμε τους φιλάθλους μας, για την αποφυγή ταλαιπωρίας, να προσέρχονται αρκετή ώρα πριν την έναρξη του αγώνα στις εισόδους καθώς ο έλεγχος και η ταυτοποίηση απαιτούν περισσότερο χρόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου