Το πρώτο βραβείο (έθνικ) απέσπασε ο Μάκης Ψαραδέλλης στον διεθνή διαγωνισμό σύνθεσης του Βόλου

Το πρώτο βραβείο ( στην κατηγορία έθνικ) απέσπασε ο Μάκης Ψαραδέλλης στο 13ο διεθνή διαγωνισμό σύνθεσης Βόλου με το τραγούδι ''Ένα παράξενο φύλλο'' σε δικούς του στίχους και μουσική (μετάφραση στα Γεωργιανά Ηλίας Μτσεντλισβίλι) και το τρίτο βραβείο (στην κατηγορία ροκ) με το τραγούδι '' Ο λύκος '' επίσης σε δικά του λόγια και μουσική.

Στο συγκεκριμένο διαγωνισμό που διοργανώνει το ωδείο Γιώργου Φουντούλη (ένα ωδείο με σημαντική προσφορά στην ελληνική τέχνη) έχουν βραβευθεί εξαιρετικοί Έλληνες συνθέτες αλλά και σπουδαίοι δημιουργοί από τη Γερμανία ,την Κροατία ,τον Καναδά , την Κορέα, την Ολλανδία και από άλλα μέρη του κόσμου καθώς πρόκειται για ένα σημαντικό διαγωνισμό που ξεκίνησε το 2003.
Ο Μάκης έχει δηλώσει συμμετοχή και σε ένα ακόμη διαγωνισμό όπου μες τη βδομάδα αναμένουμε τα αποτελέσματά του.Καλή επιτυχία ευχόμαστε.
Ο Μάκης Ψαραδέλλης εμφανίζεται κάθε Παρασκευή στο Πλωμάρι στην ταβέρνα'' Πέρα βρέχει'' και κάθε Σάββατο στο ''Πανελλήνιο καφέ'' στη Μυτιλήνη.
Η φωτογραφία είναι από τη συνεργασία του Μάκη με το γνωστό τραγουδοποιό Λεωνίδα Μπαλάφα τον περασμένο Μάρτη στο Πανελλήνιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου