Με τον Γιώργο Νταλάρα συνεργάζεται ο Μάκης Ψαραδέλλης στην καινούρια του δισκογραφική δουλειά

Στο στούντιο Praxis του σπουδαίου μουσικού Κώστα Παρίσση ξεκίνησε τη δισκογραφική του ''περιπέτεια'' το τραγούδι ''Ένα παράξενο φύλλο'' σε στίχους και μουσική του Μάκη Ψαραδέλλη.
'' Μοιάζει με όνειρο'' δηλώνει στο 24ώρες ο Μάκης Ψαραδέλλης (ο οποίος μόλις επέστρεψε από την Αθήνα) καθώς στις ηχογραφήσεις συμμετείχε ένας μεγάλος καλλιτέχνης,ο Γιώργος Νταλάρας.
Η γνωριμία του Μάκη με τον μεγάλο μας ερμηνευτή έγινε μέσω του Κώστα Παρίσση ο οποίος επιμελείται την καινούρια του δουλειά του τραγουδοποιού από το Ίππειος Λέσβου.
Ο Κώστας Παρίσσης πρότεινε το συγκεκριμένο τραγούδι στον Γιώργο Νταλάρα και έκεινος δέχτηκε με χαρά να το τραγουδήσει καθώς είναι γνωστές οι ευαισθησίες του για τέτοιου είδους θέματα.
Μάλιστα στην πρώτη παρουσίαση του τραγουδιού που έγινε στο δημοτικό θέατρο Μυτιλήνης τον  περασμένο Μάρτη ο Γιώργος Νταλάρας ήρθε με δικά του έξοδα για να τραγουδήσει το ''Ένα παράξενο φύλλο '' ζωντανά παρέα με τον Κώστα , τον Μάκη  '' τα φώτα απέναντι''και τον μουσικό από τη Συρία Ντάνι.
Ευχόμαστε το τραγούδι να έχει μια καλή πορεία και περιμένουμε την κυκλοφορία του που από όσο γνωρίζουμε θα έρθει πολύ σύντομα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου