Οι καλοκαιρινές εμφανίσεις του Μάκη Ψαραδέλλη στην Λέσβο

Αφήνοντας για λίγο τις υποχρεώσεις του σε Αθήνα και Αίγινα ο Μάκης Ψαραδέλλης επέστρεψε στη Λέσβο για τις καλοκαιρινές του εμφανίσεις στο νησί.
Η πρώτη από αυτές πραγματοποιήθηκε ήδη  την προηγούμενη εβδομάδα στο Αρχοντικό Γεωργιάδη όπου ο Μάκης συνάντησε Τα Φώτα Απέναντι και τον Παντελή Θαλασσινό στο 2ο εργατικό Φεστιβάλ που διοργάνωσε το εργατικό κέντρο Μυτιλήνης.

Στις 27 Ιουλίου ο Μάκης θα εμφανιστεί στα Βατερά παρέα με το Γιάννη Ζουγανέλλη σε ένα ανατρεπτικό πρόγραμμα με χιούμορ αλλά και καινούρια τραγούδια.Στην συναυλία συμμετέχουν και Τα Φώτα Απέναντι.Στις 28 Ιουλίου   ο Μάκης συμμετέχει στη συναυλία του σπουδαίου ερμηνευτή Γεράσιμου Ανδρεάτου στο Πέραμα της Γέρας.
Οι δυο τους θα παρουσιάσουν τραγούδια από το δίσκο που ετοιμάζουν σε στίχους και μουσική Μάκη Ψαραδέλλη και ενορχήστρωση του εξαιρετικού μουσικού Θοδωρή Κουέλη.Στη συναυλία επίσης τραγουδούν η Νικολέτα Μηλιώνη και ο Σπύρος Καββάδας δυο νέα παιδιά που ξεχώρισαν στο φετινό The voice.
Η ίδια ομάδα θα εμφανιστεί 29 Ιουλίου στα Βατερά.Ακολουθούν εμφανίσεις στην Αίγινα στον ΄΄Μπακαλόγατο΄΄ αλλά και για πρώτη φορά ο Μάκης θα συμμετέχει  στο Φεστιβάλ Φιστικιού Αίγινας 2017.
Στο τέλος αυτής της εβδομάδας περιμένουμε τη συνεργασία του με τη γνωστή και εξαιρετική ηθοποιό Ελένη Καρακάση στο τραγούδι ΄΄Αποχωρισμός΄΄.

Οι φωτογραφίες από πάνω προς τα κάτω με Ελένη Καρακάση και Θεόδωρο Κουέλη,με Παντελή Θαλασσινό,Γιάννη Ζουγανέλλη,Γεράσιμο Ανδρεάτο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου