Μυτιλήνη: Η διοικήτρια του νοσοκομείου για το γλέντι στα επείγοντα με ποτά, τσιγάρα και ζεϊμπέκικα

Στον απόηχο των αντιδράσεων που προκάλεσε το γλέντι στα επείγοντα του νοσοκομείου Μυτιλήνης, με ζεϊμπέκικα, τσιγάρα, ποτά και άφθονη μουσική, η διοικήτρια του νοσοκομείου κ.Ζερβου δήλωσε ότι δεν έχει διαταχθεί ακόμα ΕΔΕ παρά μόνο μια προκαταρκτική έρευνα η οποία θα δείξει αν θα διαταχθεί ΕΔΕ ή όχι.

Η κ Ζερβου είπε στον Alpha ότι το γλεντακι (έτσι το αποκάλεσε) ήταν ένα ατυχές γεγονός σε λάθος μέρος. Συνέχισε λέγοντας ότι οι εργαζόμενοι ειδικά των ΤΕΠ περνάνε δύσκολες ημέρες καθημερινά και ειδικά με την έκταση του προσφυγικού. Κλείνοντας είπε ότι ακόμα δεν έχει μιλήσει με κανέναν εργαζόμενο που ήταν στο περιστατικό.

Οι εικόνες έως και χθες το μεσημέρι παρέμεναν αναρτημένες σε κατάσταση «δημόσια» και προσβάσιμες από όλους τους επισκέπτες.

«Τώρα είμαστε για x ray»

Η εφημερίδα «Τα Νέα της Λέσβου» δημοσιεύει και φωτογραφίες από το γλέντι με μπόλικο αλκοόλ, φαγητό, τσιγάρα, μπουζούκι και τουμπερλέκι και ζειμπέκικα σε γραφεία και στο χώρο των εξεταστηρίων ακόμα και ρίψη κυπέλλων εξετάσεων στο πάτωμα αντί πιάτων! Ενώ όπως φαίνεται συμμετείχαν εργαζόμενοι, νοσηλευτές και γιατροί καθώς και ιδιωτικοί φύλακες.

Σύμφωνα με την εφημερίδα οι συμμετέχοντες φέρονται να λένε «τώρα είμαστε για x ray» και «αν έρθει κανένας θα πούμε έχουμε ασθενή».
newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου