ΕΚΤΑΚΤΟ – Κινηματογραφική σύλληψη νεαρού μετανάστη που φέρεται να μαχαίρωσε επιχειρηματία στο κέντρο της Μυτιλήνης (ΦΩΤΟ)

Σε συναγερμό τέθηκαν πριν από λίγη ώρα οι άνδρες της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) του Αστυνομικού Τμήματος Μυτιλήνης και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, στο κέντρο της πόλης, προκειμένου να εντοπίσουν και να συλλάβουν έναν νεαρό μετανάστη, ο οποίος αποπειράθηκε να κλέψει μέσα από ένα εμπορικό κατάστημα και όταν έγινε αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη του τον μαχαίρωσε και τράπηκε σε φυγή.


Τελικά ύστερα από κινηματογραφική καταδίωξη οι άνδρες της αστυνομίας κινήθηκαν αστραπιαία και εγκλώβισαν τον νεαρό μετανάστη στην οδό Δημ. Νιάνια, ανάμεσα στο Δημαρχείο και την Τράπεζα της Ελλάδος και αφού τον συνέλαβαν τον οδήγησαν στο κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λέσβου για τα περαιτέρω.

Ο επιχειρηματίας μεταφέρθηκε από τους διασώστες του ΕΚΑΒ που έφτασαν αμέσως στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες αφού τα τραύματά του ήταν ευτυχώς ελαφρά.
Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.
Lesvosnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου