1ο Brevet Χίου 200χλμ

3/6/2018 Χίος Brevet 200χλμ
Από την Παρασκευή 1/6/2018 η αποστολή του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου ξεκίνησε από τη Μυτιλήνη, με τους Steffen Streich και Γιάννη Ντίνο. Μαζί τους ταξίδεψαν κι άλλοι 2 ποδηλάτες μεγάλων αποστάσεων, οι Βαγγέλης Βουλγαράκης και Μιχάλης Σπυριδάκης.
Η διαδρομή ήταν εξαιρετικά απαιτητική με συνολική απόσταση 203,5 χλμ, 4000μ υψομετρικά, δυνατό αέρα σε πολλά σημεία, αλλά και μεγάλες διαφορές θερμοκρασίας κατά τη διάρκεια της μέρας, με κρύο το πρωί και πολλή ζέστη το μεσημέρι.
Το Brevet ξεκινούσε με ανάβαση στο Αίπος και αμέσως μετά στην Αμανή. Στη συνέχεια το έντονο ορεινό ανάγλυφο της Χίου προσέφερε συνεχείς ανηφόρες κατηφόρες, για να επιστέψει μετά από 200+ κοπιαστικά χλμ πάλι στην πόλη της Χίου . Πολύ απαιτητικό brevet, με άριστη όμως φιλοξενία από τους " Ποδηλάτες Χίου" που είχαν προβλέψει τα πάντα. Η άριστη οργάνωση και επάνδρωση των 4 κοντρόλ με πολύ φαγητό, τροφοδοσία νερού, συνέθεταν συνολικά μια επιτυχημένη διοργάνωση.
Κατ' εκτίμηση οι χρόνοι (εν αναμονή επίσημων χρόνων διοργανωτών): Steffen Streich 8+Ώρες Μιχάλης Σπυριδάκης 10+Ώρες Γιάννης Ντίνος - Βαγγέλης Βουλγαράκης 11+Ώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου