Χαιρετισμός της Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου κας Χριστιάνας Καλογήρου στην έναρξη των κεντρικών εκδηλώσεων του Διεθνούς Μουσικού Φεστιβάλ Μολύβου.

Η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κα. Χριστιάνα Καλογήρου, στην ομιλία της χθες βράδυ στην έναρξη των κεντρικών εκδηλώσεων του 4ου Διεθνούς Φεστιβάλ Μουσικής Μολύβου στο Κάστρο Μολύβου, για το σημαντικό αυτό πολιτιστικό γεγονός είπε τα εξής:«Αποτελεί πάντα ιδιαίτερο πολιτιστικό σταθμό για τη Λέσβο και τα νησιά μας το Φεστιβάλ Μουσικής Μολύβου.

Έχει αυτό το Φεστιβάλ επάξια κερδίσει και διεθνές κύρος και διεθνή αναγνώριση.

Μια μουσική γιορτή είναι πάντα κάτι περισσότερο από μια απλή γιορτή.
Όπως θα διαπιστώσετε και θα βιώσετε το Φεστιβάλ Μουσικής Μολύβου είναι μια πρόσκληση γνωριμίας και συνάντησης με τον πλούτο των μηνυμάτων και την ποικιλία των συναισθημάτων που αποδίδει η μουσική γλώσσα.

Είναι, όμως, ταυτόχρονα και μία πρόσκληση συμμετοχής και κοινωνίας με έναν κόσμο που ανυψώνει συναισθήματα και ανθρώπους μέσα από τις νότες που ξεχωριστοί καλλιτέχνες μεταπλάθουν σε ένα μήνυμα πέρα από τη στιγμή και τον χρόνο.

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου στηρίζει το εγχείρημα αυτό, βρίσκεται και θα βρίσκεται πάντα δίπλα στους ανθρώπους που με τη δημιουργική τους έμπνευση προσθέτουν ποιότητα και πολιτισμό στον τόπο μας.

Σας ευχαριστώ».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου