Σχετικά με τις ακροδεξιές επιθέσεις κατά του Στρ. Μπαλάσκα

Η, όπως όλα δείχνουν, οργανωμένη και καθοδηγούμενη επίθεση που δέχτηκε ο δημοσιογράφος Στρ. Μπαλάσκας, μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα, είναι η πιο πρόσφατη απόδειξη της δράσης συγκροτημένης ομάδας ακροδεξιών, που θέλει να επιβάλλει, όχι μόνο το νόμο της σιωπής αλλά και το φόβο, στην τοπική μας κοινωνία.Αυτή η ομάδα, έκανε την εμφάνισή της, στα γεγονότα της πλ. Σαπφούς, όταν για ώρες προσπαθούσε να κάψει ζωντανούς τους πρόσφυγες που είχαν καταλάβει την πλατεία. Συνέχισε τη δράση της στα επεισόδια που δημιούργησε, με αφορμή το συλλαλητήριο κατά τη διάρκεια του Αναπτυξιακού συνεδρίου, όταν ανάμεσα στα άλλα επιτέθηκε σε δημοσιογράφους αλλά και στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ. Κλιμακώνει την παρουσία και τη δράση της, με απειλές, βρισιές και λεκτικούς τραμπουκισμούς, ενάντια σε δημοκρατικούς πολίτες. Διασπείρει φήμες και παραπληροφόρει με κάθε ευκαιρία.

Απέναντι στην κλιμακούμενη δράση της ακροδεξιάς στο νησί μας, η απάντηση από τους δημοκρατικούς πολίτες δεν μπορεί παρά να είναι η απομόνωση και η πολιτική καταδίκη, όχι μόνο όσων εμπλέκονται στις έκνομες ενέργειες, άλλα και όσων τους στηρίζουν ή τους ανέχονται. 

Είμαστε αλληλέγγυοι στον Στρ. Μπαλάσκα και σε κάθε δημοκρατικό πολίτη, που στην πράξη αντιστέκεται στις ακροδεξιές, φασιστικές προκλήσεις.
Είμαστε βέβαιοι, ότι η συντεταγμένη πολιτεία, θα κάνει και αυτή το καθήκον της!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου