11η Εθελοντική Αιμοδοσία Ομάδας Εθελοντών Αιμοδοτών Αγιάσου

Παρά το γεγονός ότι πολλοί από τους αιμοδότες μας δεν προσήλθαν επειδή η σημερινή μέρα της Αιμοδοσίας συνέπεσε με την μεγάλη  θρησκευτική και εμπορική πανήγυρη του Αγίου Ιγνατίου, η 11η τακτική Εθελοντική μας Αιμοδοσία πήγε αρκετά καλά. 

Προσήλθαν για να αιμοδοτήσουν 55 εθελοντές, εκ των οποίων αιμοδότησαν τελικά οι 53, από τους οποίους οι 7 ήταν νέοι αιμοδότες που τους καλωσορίζουμε στην ομάδα μας. 
Ευχαριστούμε θερμά τους αγροτικούς γιατρούς Σπυρίδωνα Ζαχόπουλο-Ηλιόπουλο και Ιωάννη Μαυρογένη, τις νοσηλεύτριες του Σταθμού Αιμοδοσίας του Βοστάνειου Νοσοκομείου Μυτιλήνης Μαρία Καμπιρέλη, Φωτεινή Κυριακού, Ουρανία (Ράνια) Σπυρέλη, τον τεχνολόγο ιατρικών εργαστηρίων Ελευθέριο Κολοκούρα και τους οδηγούς Μιλτιάδη Γρ. Τσουκαρέλη και Παναγιώτη Τσαμουρά, που συνέβαλαν καθοριστικά στην επιτυχή διεξαγωγή της Αιμοδοσίας.
Ιδιαίτερα ευχαριστούμε για πολλοστή φορά τον Ορφανό Ιωάννη, ο οποίος εκτός του ότι είναι τακτικός αιμοδότης είναι και γενικός χορηγός    της ομάδας μας.
Επίσης τη Διεύθυνση του Γυμνασίου Αγιάσου, τη Σχολική Επιτροπή Δήμου Λέσβου και τη Δ/νση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Λέσβου που στηρίζουν τις κοινωνικές μας πρωτοβουλίες.
Οι εθελοντές, που για διάφορους λόγους δεν μπόρεσαν να αιμοδοτήσουν σήμερα, θα το κάνουν στο «Βοστάνειο» Νοσοκομείο το επόμενο διάστημα με τη βοήθεια της Ομάδας μας.

Αγιάσος 14-10-2018
ΟΜΑΔΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΑΓΙΑΣΟΥ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου