Πεζοπορία Κυριακής 21 Οκτωβρίου 2018 ,Λάμπου Μύλοι-Καρίνη

Αυτή την Κυριακή 21 Οκτωβρίου θα περπατήσουμε μία εύκολη διαδρομή για να δοκιμάσουμε τις αντοχές μας για τη νέα πεζοπορική σεζόν και θα απαρτίζεται από δύο σύντομες πεζοπορίες . Η διαδρομή θα ξεκινήσει από την περιοχή των Λάμπου Μύλων ,θα περπατήσουμε συνολικά 1,5 ώρα (μαζί με την επιστροφή) όπου θα θαυμάσουμε την όμορφη τοποθεσία και ένα άγνωστο για τους περισσοτέρους τμήμα του ρωμαϊκού υδραγωγείου. Στη συνέχεια θα επιβιβαστούμε στο πούλμαν, το οποίο θα μας μεταφέρει λίγο παρακάτω από όπου θα περπατήσουμε ως την Καρίνη (περίπου 1 ώρα). Θα γευματίσουμε σε ταβέρνα της περιοχής.

H αναχώρηση θα γίνει στις 10:00 από το My Market του κεντρικού parking Μυτιλήνης. Τα ορειβατικά μποτάκια (και ίσως το καπέλο ) είναι απαραίτητα.

Παρακαλούμε να δηλώσετε συμμετοχή για τη μεταφορά με το πούλμαν και τη ταβέρνα έως τις 22:00 της Παρασκευής 19/10 κατά προτίμηση μέσω της φόρμας δήλωσης, αλλιώς τηλεφωνικά στο 6946 306487 (Αντωνία). Για τυχόν ακυρώσεις ειδοποιείτε έγκαιρα τηλεφωνικά. Εάν οι συμμετοχές ξεπεράσουν τις διαθέσιμες θέσεις, τότε θα τηρηθεί χρονική σειρά προτεραιότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου