'Αρωμα εκλογών στον ορίζοντα

Μάλλον απομονωμένη πρέπει να αισθάνεται η σημερινή Περιφερειάρχης Β.Αιγαίου Χ,Καλογήρου, από τον κομματικό της μηχανισμό που την ανέδειξε σε αυτό το αξίωμα,αν αναλογιστούμε ότι το σύνολο των τοπικών στελεχών της ΝΔ βρισκόταν σήμερα,στη συνέντευξη τύπου,για την ανακήρυξη του Κ.Μουτζούρη, ως υποψηφίου Περιφερειάρχη.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι πιέσεις που θα ασκηθούν θα είναι έντονες προς τους "αντάρτες" του κομματικού μηχανισμού για να επανακαθορίσουν την στάση τους ήτοι να στηρίξουν την Χ.Καλογήρου.
Αλλά έχω την εντύπωση ότι η υποψηφιότητα του Κ.Μουτζούρη ήρθε για να μείνει και βέβαια δείχνει τη γενικευμένη δυσαρέσκεια του τοπικού μηχανισμού της ΝΔ(κορυφαία στελέχη του κόμματος απομακρύνθηκαν από θέσεις της Περιφέρειας εδώ και καιρό)προς το πρόσωπο της Χ.Καλογήρου.
Έκπληξη δεν αποτελεί η εμφάνιση του Δ.Βουνάτσου στο πλευρό του Κ.Μουτζούρη.Ο πρώην Δήμαρχος Λέσβου με τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις, σε τοπικό κανάλι, τον τελευταίο καιρό και μάλιστα σε εβδομαδιαία βάση, έχει δείξει εδώ και καιρό, την πρόθεση του να πάρει μέρος ενεργά στα τεκταινόμενα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Σίγουρα στα εναπομείναντα στελέχη του κομματικού μηχανισμού που πλαισιώνουν την Χ.Καλογήρου και κυρίως τους αντιπεριφερειάρχες, εναπόκεινται οι τελευταίες ελπίδες της για εκλογική συσπείρωση του εκλογικού σώματος όταν έλθουν οι εκλογές.Θα μπορέσουν να ανταπεξέλθουν σε κάτι τέτοιο;
Φραντζής Καραδούκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου