Πεζοπορία Κυριακής 11 Νοεμβρίου , Ακράσι -Δρώτα -Βατερά

Αυτή την Κυριακή 11 Νοεμβρίου ,μίας και το καλοκαίρι δεν λέει να μας αφήσει ,θα περπατήσουμε μια ωραία διαδρομή που θα έχει και παραθαλάσσιο τμήμα.Ξεκινώντας από το Ακράσι  ,αφού ο οδηγός μας ο κ. Γιώργος Βερβέρης ,πρόεδρος του τοπικού πολιτιστικού συλλόγου ,  μας ξεναγήσει για μισή ώρα περίπου στο Λαογραφικό Μουσείο θα κατηφορίσουμε ,περνώντας μπροστά  από μια φάρμα ελαφιών, προς τη Δρώτα όπου θα κάνουμε μικρή στάση για ξεκούραση  ή και μία βουτιά στη θάλασσα. Στη συνέχεια θα περπατήσουμε παραλιακά μέχρι την Απεργούσα και από κει θα ανηφορήσουμε μέχρι την άκρη της παραλίας των Βατερών.

Η διαδρομή είναι μέτρια με κάποια δύσκολα κομμάτια ,διάρκειας περίπου 3-4 ωρών και δεν είναι κυκλική . Και μιας και εκεί κοντά ,στη Νυφίδα έχει ταβέρνες με καλό φαΐ αυτή τη φορά επιλέξαμε να φάμε εκεί.

H αναχώρηση θα γίνει στις 09:00 από το My Market του κεντρικού πάρκινγκ Μυτιλήνης. Τα ορειβατικά μποτάκια  είναι απαραίτητα. Σε όσους μπήκε η ιδέα του μπάνιου ας μη ξεχάσουν το μαγιό.
           Παρακαλούμε να δηλώσετε συμμετοχή για τη μεταφορά με το  πούλμαν και τη ταβέρνα έως τις 22:00 της Παρασκευής 9 Νοεμβρίου κατά προτίμηση μέσω της φόρμας δήλωσης, αλλιώς τηλεφωνικά στο 6946 306487 (Αντωνία). Για τυχόν ακυρώσεις ειδοποιείτε έγκαιρα τηλεφωνικά. Εάν οι συμμετοχές ξεπεράσουν τις διαθέσιμες θέσεις, τότε θα τηρηθεί χρονική σειρά προτεραιότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου