Οι Οικοπεριηγητές του Φορέα Τουρισμού Μολύβου διοργανώνουν διήμερο στην Τουρκία

Οι Οικοπεριηγητές του Φορέα Τουρισμού Μολύβου
διοργανώνουν διήμερο στην Τουρκία.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΜΑ ΔΙΗΜΕΡΟΥ
Αναχώρηση Πέμπτη 22/11 με πρωινό πλοίο Μυτιλήνη - Αϊβαλί, άφιξη επιβίβαση
Λεωφορείο, στάση για 2-3 ώρες σε εμπορικό κέντρο στην περιοχή Αδραμμυτϊου- Ακτσάι, άφιξη απόγευμα Adrina hotel spa στο Ακτσάι. Βράδυ φαγητό σε εστιατόριο της περιοχής.

Παρασκευή 23/11 μετά το πρωϊνό αναχώρηση με τζιπ για το βουνό και το Ida National Park θα έχουμε 2-3 ώρες περπάτημα στο βουνό και στο προστατευόμενο πάρκο και μετά μικρό γεύμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο γύρω στις 5 το απόγευμα. Το βράδυ φαγητό και ποτό στην περιοχή Ακτσάι.
Σάββατο 24/11 επιστροφή με το πρωϊνό πλοίο από Αϊβαλί. Σε περίπτωση που υπάρχει πλοίο για το Σάββατο το απόγευμα θα το προτιμήσουμε με μία μικρή επιβάρυνση και μικρή αλλαγή προγράμματος με επίσκεψη στην Άσσο.
Τιμή κατά άτομο σε δίκλινο δωμάτιο 110 € Στην τιμή περιλαμβάνονται όλες οι μεταφορές με λεωφορείο ακόμη και στις βραδυνές εξόδους, η μεταφορά με τζίπ καθώς και όλα τα βραδυνά γεύματα καθώς και το μεσημεριανό στο περπάτημα.
Στην τιμή δεν περιλαμβάνονται τα εισητήρια του πλοίου, τα ποτά και η τυχόν διαφορά αν επιστρέψουμε Σάββατο απόγευμα. Μονόκλινο έχει
επιβάρυνση 40 €.
Για όσους επιθυμούν να συμμετέχουν θα πρέπει να γίνε προκράτηση ως της 10 Νοεμβρίου και να έχει δωθεί το ποσό απευθείας σε γραφείο στην Τουρκία ως της 16/11 σε περίπτωση άσχημων καιρικών συνθηκών το ταξίδι θα μεταφερθεί την επόμενη εβδομάδα στις 29/11. Προκρατήσεις απευθείας στο γραφείο τηλ. 22530 71990.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου