«ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΗΒΑΙΟΣ» στο Κινηματοθέατρο «Μαρούλα»

«ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΗΒΑΙΟΣ» στο Κινηματοθέατρο «Μαρούλα»  στις 20 Νοεμβρίου στα πλαίσια του 3ου Φεστιβάλ Πολιτισμού Λήμνου - Από τις «Μέρες Αδέσποτες» στο «Σιδερένιο Νησί».
23 χρόνια δισκογραφίας και ο Χρήστος Θηβαίος συγκεντρώνει τις καλύτερες στιγμές του και παρουσιάζει ένα πρόγραμμα γεμάτο συναίσθημα, μελωδία και σπουδαίες επιτυχίες. Τραγουδοποιός σπάνιας ευαισθησίας και ερμηνευτής υψηλών επιδόσεων, ο Χρήστος Θηβαίος διαλέγει τα αγαπημένα του τραγούδια από την πορεία του στη μουσική αλλά και άλλα που έχει αγαπήσει, από εκλεκτούς συναδέλφους του.

Ταυτόχρονα παρουσιάζει και τα νέα τραγούδια από την σπουδαία δισκογραφική δουλειά που κυκλοφόρησε τον περασμένο Χειμώνα, με τίτλο «Σιδερένιο Νησί».

Ο Χρήστος Θηβαίος μαζί με δύο εξαιρετικούς μουσικούς υπόσχονται μια αξέχαστη συναυλία που θα συγκινήσει και θα διασκεδάσει, με τα δικά του σπουδαία τραγούδια, όπως το «Ημερολόγιο» και τις «Περικοπές Ενός Απόκρυφου Ευαγγελίου», αλλά και τραγούδια από τις συνεργασίες του με μεγάλους δημιουργούς, όπως τον Θάνο Μικρούτσικο, τον Γιώργο Ανδρέου, τον Βασίλη Δημητρίου κ.ά.

Official Facebook Page: https://www.facebook.com/thivaios/

Πληροφορίες

Παράσταση: Τρίτη 20 Νοεμβρίου, στις 21.00

Τιμές εισιτηρίων: Γενική Είσοδος 15 € & Φοιτητικό, ανέργων 13 €

Προπώληση: Βιβλιοπωλείο Κύβος, Καφέ «Άχνη – Κανέλα»

Πληροφορίες – Κρατήσεις: 2310257218, 6986713300

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου