Πρωτοφανές περιστατικό: Ελάφια επιτέθηκαν σε κοπάδι προβάτων στη Λήμνο - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Πρωτοφανές περιστατικό στην Μύρινα στη Λήμνο, όπου ελάφια επιτέθηκαν σε κοπάδι προβάτων!

Η Λήμνος και συγκεκριμένα το κάστρο της Μύρινας είναι γνωστό ότι από τη δεκαετία του 1970 έχει πανέμορφα ελάφια (πλατώνια).

Με τα χρόνια τα γοητευτικά ελάφια (πλατώνια) πολλαπλασιάστηκαν. Σήμερα, είναι πλέον τόσα πολλά που πλέον τα συναντάς αρκετά χιλιόμετρα εκτός Μύρινας να ψάχνουν για τροφή.
Ξημερώματα Σαββάτου στην περιοχή του Εβγάτη προς Κάκαβο σημειώθηκε ένα πρωτοφανές γεγονός. Αρσενικά πλατώνια επιτέθηκαν σε κοπάδι προβάτων, με αποτέλεσμα άλλα να θανατωθούν με πολύ βίαιο τρόπο και άλλα να χαροπαλεύουν μετά την επίθεση που δέχτηκαν.

Η κάμερα του LimnosReport βρέθηκε στο σημείο, όπου συνομίλησε με τον κτηνοτρόφο κ. Γιώργο Βέη, που περιέγραψε τι ακριβώς έγινε, πόσα πρόβατα χτυπήθηκαν και πόσα έχουν τραυματιστεί.
Αρκετά ατυχήματα έχουν γίνει κατά καιρούς στους δρόμους του νησιού με αποτέλεσμα να έχουν κινδυνέψει και τα ελάφια αλλά και ανθρώπινες ζωές.

<iframe width="637" height="358" src="https://www.youtube.com/embed/knymITvsDYs" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Πηγή: limnosreport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου