Πεζοπορία Κυριακής 03 Φεβρουαρίου 2019 , Μανταμάδος-Τσόνια

Αυτή την Κυριακή θα περπατήσουμε στο Β/Α τμήμα του νησιού ,από τον Ταξιάρχη του Μανταμάδου μέχρι τα Τσόνια. Θα διασχίσουμε την όμορφη φύση της περιοχής, μερικές φορές δασωμένη , μερικές φορές θαμνώδη περνώντας από τη Σαρακίνα, το Λαγκαδά ,το Γενι Λιμάν΄ και τη Φερόγια. Η πεζοπορία θα είναι μέτριας δυσκολίας ,η διάρκεια της θα είναι 3,5 έως 4 ώρες και δεν θα είναι κυκλική.Η αναχώρηση θα γίνει στις 09:00 από το My Market του κεντρικού parking της Μυτιλήνης. Τα παπούτσια πεζοπορίας είναι απαραίτητα .
Παρακαλούμε να δηλώσετε συμμετοχή για τη μεταφορά με το πούλμαν , την ταβέρνα ή απλώς το ότι θα περπατήσετε μαζί μας έως τις 20:00 της Παρασκευής 01/02 κατά προτίμηση μέσω της φόρμας δήλωσης, αλλιώς τηλεφωνικά στο 6946306487 (Αντωνία). Εάν οι συμμετοχές ξεπεράσουν τις διαθέσιμες θέσεις, θα τηρηθεί χρονική σειρά προτεραιότητας και δεν θα γίνεται πλέον αποδοχή απαντήσεων από την φόρμα δήλωσης. Για τυχόν ακυρώσεις παρακαλούμε να ειδοποιήσετε εγκαίρως μόνο τηλεφωνικά.

Μιας που βρισκόμαστε στην καρδιά του χειμώνα και οι πεζοπορίες μπορεί να μας επιφυλάξουν απρόβλεπτες καταστάσεις ,σας παρακαλούμε να ξαναδιαβάσετε τον εσωτερικό μας κανονισμό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου