Υποψήφια Κορυφαία Κορασίδα 2018 η ΟΛΦΑ ΦΙΑΣΚΑ της Αθλοκίνησης Μυτιλήνης

Τους κορυφαίους αθλητές και αθλήτριες του Κλασικού Αθλητισμού της προηγούμενης χρονιάς 2018, βάση των επιδόσεων και των επιτυχιών τους στις διοργανώσεις που συμμετείχαν για τις κατηγορίες Ανδρών/Γυναικών, Κ20 και Κ18 θα έχουν την ευκαιρία να αναδείξουν οι φίλοι του στίβου, στην ψηφοφορία που ξεκίνησε ο ΣΕΓΑΣ και θα τρέξει έως και την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 14:00.
Οι φίλοι του στίβου λοιπόν, θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν τον αθλητή και την αθλήτρια της αρεσκείας τους, για τις παραπάνω κατηγορίες τόσο μέσα από το site www.segas.gr όσο και στους επίσημους λογαριασμούς της ομοσπονδίας σε Facebook, twitter και instagram.

Οι νικητές θα ανακοινωθούν την Δευτέρα (4/02/2019) και η βράβευση με το βραβείο "Κοινού" θα γίνει λίγες ημέρες αργότερα, στη γιορτή των "Κορυφαίων", που θα διοργανώσει η ομοσπονδία στις 8 Φεβρουαρίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Μεταξύ των κορυφαίων αθλητριών του στίβου και για την κατηγορία των Κορασίδων Κ18 ετών, υποψήφια στην σχετική ψηφοφορία του ΣΕΓΑΣ, βρίσκεται και το δικό μας κορίτσι, η ταλαντούχα Μυτιληνιά πρωταθλήτρια της «Αθλοκίνησης» ΟΛΓΑ ΦΙΑΣΚΑ που κατέπληξε τους πάντες με τις τεράστιες επιτυχίες της στο βάδην, την προηγούμενη χρονιά.
Ολοι μαζί στηρίζουμε την ΄Ολγα γιατί της αξίζει!!!

Επιλέξτε την μέσα από το site του ΣΕΓΑΣ και στα social media #segaswards #bestathleteoftheyear #segas #athletics              

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου