Ανακοίνωση Σ.Φ.Α.Α.

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΑΙΟΛΙΚΟΥ ΑΘΗΝΑΣ ΕΞΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ :

«Καλή χρονιά και ευτυχισμένη με υγεία και πολύ δύναμη σε όλους τους απανταχού Μυτιληνιούς σέ όλους τους φίλους και τις φίλες της αγαπημένης μας ομάδας. Επίσης τις ευχές μας για μια καλή χρονιά στο Δ.Σ. του Αιολικού τους παίκτες τον προπονητή και σε όλο το τιμ της ομάδας.
Φίλαθλοι του Αιολικού την Κυριακή στο Ελ πάσο με αντίπαλο την ιστορική ομάδα της Καλλιθέας δίνουμε ίσως τον ποιο κρίσιμο αγώνα μέχρι σήμερα και η παρουσία μας θα πρέπει να είναι δυναμική μα πάνω από όλα, κόσμια.Αυτη τη νίκη τη θέλουμε όσο τίποτε άλλο για να παραμείνουμε ζωντανοί στη διεκδίκηση της δεύτερης θέσης που οδηγούν στα μπαράζ.
Σ'αυτό το γήπεδο έχουμε ζήσει μεγάλες και συγκινητικές στιγμές, ποιός μπορεί να ξεχάσει από τους παλιούς φιλάθλους τη μεγάλη νίκη το 1993 με 0-1 με γκολ του Καρακλα, αλλά και τον ανεπανάληπτο αγώνα με σκορ 2-2 το 1997 όπου και εκείνη τη χρονιά παίζαμε την άνοδο με το συγκλονιστικό λαό μας να έχει κερδίσει κατά κράτος τη μάχη της εξέδρας με πάνω από 350 άτομα και την καλύτερη εξέδρα που έχουμε κάνει τα τελευταία 20 χρόνια σε Αθηναϊκό γήπεδο.
Αυτές τις στιγμές θέλουμε να ξαναζήσουμε την Κυριακή.Ζηταμε από τους παίκτες μας να δώσουν και τη ψυχή τους μέσα στο γήπεδο να παλέψουνε μέχρι το τελευταίο λεπτό για τη νίκη ώστε να συνεχίσουμε την πορεία μας προς το όνειρο. »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου