Πεζοπορία Κυριακής 03 Μαρτίου 2019 ,Βρίσα-Βατερά

Αυτή την Κυριακή , η φίλη μας Βάγια θα μας οδηγήσει στα μονοπάτια της Βρίσας και των Βατερών. Θα ξεκινήσουμε από  Βρίσα  θα περάσουμε από τον Παλιόπυργο (ερειπωμένος Γατελούζικος πύργος) και θα κατευθυνθούμε προς Προφήτη Ηλία. Αφού κάνουμε το διάλειμμα μας  ατενίζοντας το Αιγαίο και τη Χίο θα πάρουμε το δρόμο για Βατερά.

Η διαδρομή είναι εύκολη διάρκειας 3:30 ωρών περίπου και δεν θα είναι κυκλική. Η αναχώρηση θα γίνει στις 09:30 από το My Market του κεντρικού parking της Μυτιλήνης. Τα παπούτσια πεζοπορίας ,και ίσως ένα ζευγάρι ακόμα για μετά γιατί θα συναντήσουμε αρκετά νερά ,είναι απαραίτητα.

Παρακαλούμε να δηλώσετε συμμετοχή για τη μεταφορά με το πούλμαν , την ταβέρνα ή απλώς το ότι θα περπατήσετε  μαζί μας έως τις 20:00 της Παρασκευής 01/03 κατά προτίμηση μέσω της φόρμας δήλωσης, αλλιώς τηλεφωνικά στο 6946306487 (Αντωνία). Εάν οι συμμετοχές ξεπεράσουν τις διαθέσιμες θέσεις, θα τηρηθεί χρονική σειρά προτεραιότητας και δεν θα γίνεται πλέον αποδοχή απαντήσεων από την φόρμα δήλωσης. Για τυχόν ακυρώσεις παρακαλούμε να  ειδοποιήσετε εγκαίρως μόνο τηλεφωνικά

--

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου