Γενική Συνέλευση και Εκλογές 2019

Σε συνέλευση του 7μελούς του Διοικητικού Συμβουλίου του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου αποφασίστηκε ομόφωνα η διεξαγωγή εκλογών που επιβάλλεται από το καταστατικό μετά τη λήξη της τριετούς θητείας του παρόντος.


Στις 10/2/2019 και ώρα 18:00, ο Πο. Συ. Λέσβου καλεί όλα τα μέλη του στη Γενική Συνέλευση που θα γίνει στο Εμπορικό Επιμελητήριο στην αίθουσα Ι. ΠΑΥΛΑΚΕΛΛΗΣ.
Εκεί θα ανακοινωθεί ο απολογισμός του 2018,ο προϋπολογισμός του 2019 και οι νέοι στόχοι του συλλόγου. Αμέσως μετά θα γίνουν οι εκλογές για το νέο 7μελές του ΔΣ του Συλλόγου. Καλούνται τα μέλη που επιθυμούν να συμβάλουν στην πορεία του Συλλόγου με την ψήφο τους και όσοι επιθυμούν ένα πιο "ποδηλατικό" νησί, να παραστούν και να επιλέξουν τους ανθρώπους που θα τους εκπροσωπήσουν στα ποδηλατικά του τόπου μας.
Επίσης με mail στο cyclingclublesvos@gmail.com, μπορούν να εκδηλώσουν όσοι επιθυμούν το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο της νέας διοίκησης 2019-2021 του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου. (Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι ενεργά οικονομικά μέλη πάνω από ένα χρόνο και η εκδήλωση ενδιαφέροντος πρέπει να έχει σταλεί εγγράφως στο mail του συλλόγου, μέχρι τη 12η μεσημβρινή της προηγούμενης μέρας).
Πληροφορίες για τον τρόπο κάλυψης της συνδρομής μπορείτε να ζητήστε στο mail του συλλόγου μας cyclingclublesvos@gmail.com ή μπορείτε να ανανεώστε τη συνδρομή σας επί τόπου πριν τη Γενική Συνέλευση το απόγευμα της Κυριακής 10/2/2019. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου