Μπουρίνι ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ για ΓΣ στις 26.2.19

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Σας προσκαλούμε στην εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του συλλόγου όπου θα κοπεί και η πίτα, με θέματα: απολογισμός, προγραμματισμός-προτάσεις, αρχαιρεσίες, που θα γίνει την Τρίτη στις 26 Φεβρουαρίου 2019 ώρα 19.00΄ στο φουαγιέ του Ρουσέλλειου Δημοτικού Θεάτρου.

 Θα ακολουθήσει,στις 20.30΄ αφιέρωμα στον σκηνοθέτη και συγγραφέα του κινηματογράφου, του θεάτρου και της τηλεόρασης Ανδρέα Θωμόπουλο (που θα παραβρεθεί φιλοξενούμενος μας). Θα προβληθεί η ταινία του ΄Να μ αγαπάς΄ και θα γίνει συζήτηση. Μια κινηματογραφική παρουσίαση της σχέσης του με τον μουσικό Παύλο Σιδηρόπουλο.

 Πρόκειται για την υποκειμενική ματιά του σκηνοθέτη, για τον «Πρίγκιπα». Μια αποκάλυψη της προσωπικότητας του Παύλου Σιδηρόπουλου, όπως την γνώρισε ο ίδιος ο Θωμόπουλος.

 Το αφιέρωμα, στο σκηνοθέτη, θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου, στις 20.30΄ με την προβολή της ταινίας του, ΄Αύριο θα ξέρουμε΄ (13 παγκόσμια βραβεία) παίζουν Σταύρος Παράβας,Ταμίλα Κουλίεβα,Άννα Φόνσου, Αλμπέρτο Εσκενάζυ,Θοδωρής Προκοπίου,Μαριάννα Αρβανιτίδου,κά

Η συνάντηση ενός εξηντάχρονου ρολογά–τύπος Ρασκόλνικωφ– με τη Σόνια, μια νεαρή καλλιεργημένη και ευαίσθητη Ρωσίδα, που έρχεται στην Ελλάδα για να δουλέψει «προσωρινά» σε ένα πορνείο, θα οδηγήσει σε ένα δυνατό έρωτα.

 Σας περιμένουμε να τα πούμε και από κοντά, να ακούσουμε τις ιδέες και τις προτάσεις σας και να δραστηριοποιηθείτε-εάν το επιθυμείτε-και ενεργά στις εκδηλώσεις μας.
 Με εκτίμηση ΄ΜΠΟΥΡΙΝΙ΄ Ερασιτεχνικός Φιλοτεχνικός Όμιλος Μυτιλήνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου