Ημέρα Υιοθεσίας Αδέσποτων Ζώων Λέσβου - Κυριακή 3 Μαρτίου στο χώρο της Μαρίνας Μυτιλήνης

Η ΚΙΒΩΤΟΣ Μυτιλήνης οργανώνει ΗΜΕΡΑ ΥΙΟΘΕΣΙΑΣ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ (κουταβιών αλλά ΚΑΙ γατιών!) την Κυριακή 03  ΜΑΡΤΙΟΥ 2019, μεταξύ 10:00-14:30, στο χώρο της Μαρίνας Μυτιλήνης.


Ελάτε να γνωρίσετε από κοντά αυτές τις τετράποδες ψυχές που αναζητούν ένα σπίτι και αγάπη! Αν κάποιο από τα ζωάκια αυτά σας κλέψει την καρδιά θα έχετε τη δυνατότητα να το παραλάβετε για μια δοκιμαστική υιοθεσία 7-10 ημερών (θα πρέπει να είστε ΕΝΗΙΛΚΟΣ ΚΑΙ να έχετε μαζί σας την ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ σας για να παραλάβετε το ζωάκι -το οποίο είναι ΗΔΗ εμβολιασμένο και αποπαρασιτωμένο!), ώστε να έχετε το χρόνο να αποφασίσετε αν η οικογένειά σας θα αποκτήσει ένα νέο, τετράποδο μέλος!

Ανυπομονούμε (εμείς ΚΑΙ τα σκυλάκια ΚΑΙ τα γατάκια!) να σας συναντήσουμε!

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
1. Εάν επιθυμείτε να φέρετε κάποια αδέσποτα σκυλάκια ή γατάκια στην εκδήλωση παρακαλούμε επικοινωνήστε με την ΚΙΒΩΤΟ για να κανονίσουμε τα διαδικαστικά. Ζώα τα οποία θα "εμφανιστούν" την ημέρα της εκδήλωσης ΔΕΝ θα γίνουν δεκτά για λόγους υγείας των υπόλοιπων ζώων (π.χ. απουσία εμβολίων κτλ)
2. Ιδιόκτητα ζώα προς υιοθεσία θα γίνουν δεκτά ΜΟΝΟΝ εφόσον έχουν ενημερωμένο βιβλιάριο υγείας και είναι τσιπαρισμένα, όπως προβλέπει ο Νόμος. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με την ΚΙΒΩΤΟ για λεπτομέρειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου